SlimDrivers Free

SlimDrivers Free

SlimDrivers Free

SlimDrivers Free je besplatan program za automatsko ažuriranje drajvera na vašem računaru. Ovo je program koji će biti od velike pomoći korisnicima koji ne vode brigu o drajverima na svom računaru, jer ovaj program automatski i u relnom vremenu uz pomoć “cloud” tehnologije skenira i nadograđuje vaše drajvere.

SlimDrivers Free je prvi program ove vrste baziran na najnovijoj „cloud“ tehnologiji. Program omogućava instant optimizaciju komunikacije između vašeg računara i periferija sistema kao što su štampači, grafičke i zvučne karte, matične ploče, USB portovi, igrački kontroleri i drugi uređaji.

SlimDrivers skenira vaš računar, identifikuje odgovarajuće drajvere koji su vam potrebni, povlači ih iz „oblaka“ i automatski ih instalira individualno za svaki računar.

Prednost ovog programa je i i to što je jedan klik (one-click) aplikacija, tj. pritiskom na
„Start scan“ dugme na osnovnoj strani programa, proces automatskog skeniranja i identifikacije drajvera počinje. Nakon toga, program kreira profil drajvera za skenirani računar i pristupa onlajn „cloud“ bazi za najnovije drajvere. SlimDrivers započinje proces instalacije automatski, odmah poboljšavajući performanse perifernih uređaja održavajući integritet u kumunikaciji između hardvera i softvera.

Zbog svoje cloud baze, korisnici imaju pristup trenutnim updejtima za sve svoje komponente, izbegavajući mukotrpno pretraživanje Interneta i traženje prave oznake hardvera. Aplikacija detektuje u realnom vremenu kada je neki drajver zastareo, a onda skida i instalira najnoviju verziju. Program podržava veliku većinu popularnog hardvera i radi na 32 ili 64 bita.

Za one koji se manje razumeju, kao i za one koji žele da uštede vreme, ovaj program je idealno rešenje za rad sa drajverima.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (17 ocena, prosečno: 4,65 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Koristio sam ga i nezamenljiv je SlimDrivers Free

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *