Snapseed – alat za profesionalno uređivanje fotografija

Snapseed – alat za profesionalno uređivanje fotografija

Snapseed je besplatna aplikacija za obradu fotografija koju je napravio Google. Očigledno da je zahvaljujući svojim ogromnim resursima ova kompanija stvorila još jednu izuzetnu aplikaciju. Snapseed postoji u verzijama za AndroidiOS.

Šta sve može Snapseed?

Snapseed ima intuitivan korisnički interfejs i moćne alate za obradu slika. Početni ekran Snapseed-a je galerija sa slikama koju aplikacija automatski pronađe na vašem uređaju ili je vi sami ponudite. Tako je pristup fotografijama neposredan i brz.

Snapseed sadrži ukupno 29 inteligentnih alata za uređivanje fotografija. Među njima su alati za korekciju kontrasta, balansa i ekspozicije. Takođe i za ispravljanje perspektive, korekciju geometrije i rotiranje slike. Podržana je dubinska kontrola boja. Retuširanjem možete lako da uklonite ono što ne želite da se vidi na vašim fotografijama. Primena ovih alata na fotografiji može biti automatska ili ručna. Automatska se preporučuje, pogotovu ako niste profesionalac u obradi fotografija.

U aplikaciju je ugrađeno puno filtera i specijalnih efekata, ako želite da od vaših fotografija napravite nešto sasvim drugo, kroz eksperimentisanje. Možete automatski da zamutite pozadinu da bi figura bila istaknutija. Da koristite dodatne filtere za teksture. Da dodajete okvire, vinjete ili tekst. Umesto odsecanja da inteligentno povećate fotografiju ili da koristite dvostruku ekspoziciju i vintage efekte. Ovo je samo jedan deo onoga što ova aplikacija nudi.

Snapseed podržava uvoz i izvoz slika u visokoj rezoluciji. Integrisan je sa Google Photos platformom. Tako na istom mestu čuvate i uređujete fotografije. Sve promene koje unesete se automatski sinhronizuju. Aplikacija je prevedena na veliki broj jezika.

Snapseed - Alati

Naše mišljenje o aplikaciji Snapseed

Snapseed je toliko popularna i kvalitetna aplikacija za obradu fotografija da ima puno tutorijala koji vam pokazuju kako da je uz pomoć BlueStack android emulatora instalirate na PC ili macOS. Jedan od tih tutorijala je ponuđen i na oficijelnom Snapseed sajtu. Takođe, postoji i ekstenzija za Chrome internet pretraživač koja je tutorijal za korišćenje ove izuzetne aplikacije .

Autori kažu da je Snapseed aplikacija za kompletno profesionalno uređivanje fotografija. Na mobilnim platformama ne postoji puno kvalitetnih aplikacija za obradu fotografija, a kamo li profesionalnih. Zbog toga Snapseed još više dobija na značaju. Mogu je koristiti i potpuni početnici u obradi fotografija, ali će i profesionalcima biti korisna zbog funkcija koje ubrzavaju obradu slika. Osim nje neće vam trebati nijedna druga da bi ste vaše fotografije doveli do željenog nivoa. Autori su uspeli da spoje osobine koje su poželjne, ali skoro protivurečne. Aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i ima kvalitetne alate za obradu fotografija. Očigledno su programeri dobro optimizovali algoritme za manipulaciju slikama, kad se oni brzo izvršavaju na mobilnim, koje su i dalje hardverski značajno slabije nego desktop platforme.

Snapseed je aplikacija koja postavlja standarde za obradu fotografija na mobilnim platformama. Ako još uzmete u obzir da je besplatna, nema razloga da je ne probate.

Dugme Download vam daje link za instalaciju Android verzije Snapseed-a. Za iOS verziju kliknite OVDE.

Platforma:
Android, iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *