SpaceSniffer

 SpaceSniffer

SpaceSniffer

SpaceSniffer je besplatan program za analizu iskorišćenog prostora na hard disku.

Njegova osnovna namena je da vam pruži detaljan uvid u strukturu svih foldera i fajlova koje posedujete na hard disku, kao i da vam vizualno prikaže zauzeće prostora istih.

Veoma je jednostavan za upotrebu. Nakon pokretanja i u skladu sa izabranim modulom (particije), SpaceSniffer će izvršiti proces skeniranje svih fajlova i foldera koji se nalaze na njemu. Ishod celokupnog procesa prikazaće vam za svega nekoliko sekundi u glavnom panelu programa. SpaceSniffer foldere po difoltu označava braon a fajlove plavom bojom, prikazuje ih u obliku pravougaonika ili kvadrata u zavisnosti od veličine i grupiše ih u zavisnosti od na mesta na kome se nalaze.

Sem dobro ugrađenog sistema za pregled fajlova i foldera, SpaceSniffer ima i veoma kompleksan sistem za pretraživanje i filtriranje sadržaja, kao i za kreiranje svojstvenih lista. Fajlove možete pretraživati po određenoj boji, ekstenziji, veličini, datumu itd.

SpaceSniffer predstavlja program koji na simpatičan i slikovit način pruža odličan uvid u hard disk. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *