SpaceSniffer

SpaceSniffer

SpaceSniffer

SpaceSniffer je besplatan program za analizu iskorišćenog prostora na hard disku.

Njegova osnovna namena je da vam pruži detaljan uvid u strukturu svih foldera i fajlova koje posedujete na hard disku, kao i da vam vizualno prikaže zauzeće prostora istih.

Veoma je jednostavan za upotrebu. Nakon pokretanja i u skladu sa izabranim modulom (particije), SpaceSniffer će izvršiti proces skeniranje svih fajlova i foldera koji se nalaze na njemu. Ishod celokupnog procesa prikazaće vam za svega nekoliko sekundi u glavnom panelu programa. SpaceSniffer foldere po difoltu označava braon a fajlove plavom bojom, prikazuje ih u obliku pravougaonika ili kvadrata u zavisnosti od veličine i grupiše ih u zavisnosti od na mesta na kome se nalaze.

Sem dobro ugrađenog sistema za pregled fajlova i foldera, SpaceSniffer ima i veoma kompleksan sistem za pretraživanje i filtriranje sadržaja, kao i za kreiranje svojstvenih lista. Fajlove možete pretraživati po određenoj boji, ekstenziji, veličini, datumu itd.

SpaceSniffer predstavlja program koji na simpatičan i slikovit način pruža odličan uvid u hard disk. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *