Splat

Splat

Splat

Splat je besplatan program koji vam omogućava da grupno pokrenete ili ugasite programe uz minimalan napor, pritiskom komande na tastaturi.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

Nakon pokretanja, prvi korak jeste kreiranje profila i definisanje željene prečice na tastaturi. Prečice određujete desnim klikom na uneti naziv (profil) i izborom opcije Edit Launch Hotkey. Potom, možete da postavite akcije koje želite da ovaj program radi za vas, imate nekoliko opcija: Close Application, Kill Application, Start / Stop Service i Wait / Delay.

Splat vam omogućava i da definišete redosled izvršenja, veličinu prozora za pokrenute programe, kao i da uslovite pokretanje određenog u slučaju da nema predhodnih aktivnih sesija. Zatim, izvršenja akcija možete da uslovite i sa opterećenjem procesora. Nudi vam opciju podizanja zajedno sa operativnom sistemom i još mnogo toga.

Splat je koristan alat koji vam omogućava da na jednostavan način upravljete programima sa kojima svakodnevno radite. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *