Substital – Prevod na svakom online videu

Substital – Prevod na svakom online videu

Kada gledate film ili seriju na internetu, čest problem je to što ne možete da učitate prevod koji želite. Prevod ili uopšte nije dostupan ili je dostupan na jeziku koji ne razumete. Čak i ako razumete jezik prevoda, ponekad verzija koja je dostupna nije dobro sinhronizovana sa videom ili u najgorim slučajevima, nema veze sa onim što se dešava u videu.

Substital je besplatan plugin dostupan za Mozilla Firefox i Google Chrome koji će vam omogućiti da učitate bilo koji prevod, u bilo kom videu, na bilo kom veb sajtu.

Kako radi Substital?

Kada instalirate Substital u svoj internet pregledač, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu, u delu rezervisanom za ikonice plugin-ova. Za korišćenje plugin-a nema potrebe da napravite nalog, niti da se ulogujete.

Substital meni

Korišćenje je više nego jednostavno. Prvo idite na veb sajt na kome se nalazi video koji želite da pogledate. Ovo može da bude bukvalno bilo koji sajt, a plugin će raditi i na sajtovima koji nude video snimke sa ugrađenim prevodima. Otvorite stranicu sa videom i kliknite na ikonicu plugin-a. Substital će automatski detektovati video, a vi ćete morati da kliknete na dugme u meniju plugin-a koje će integrisati Substital u player na veb stranici.

Posle ovoga, u player-u će se pojaviti nova ikonica sa logoom Substital-a, a preko videa će se pojaviti meni u kome možete da izaberete jezik prevoda i izvršite pretragu za izabrani jezik. Kada se pretraga završi, odaberite prevod koji želite da koristite i u videu će se prikazivati prevod koji ste izabrali.

Što se prevoda tiče, on će raditi kao i kada ga preuzmete i iskoristite ga za video koji gledate na svom računaru. Moći ćete da promenite veličinu i boju slova, postavite pozadinu iza prevoda i podesite boju i providnost pozadine, a sadrži i opciju da prevod ubrzate i usporite, ukoliko nije dobro sinhronizovan.

Substital u playeru

Jedinu zamerku koju imamo je to što nam se par puta desilo da kada pretražujemo prevode, po nekoliko puta za redom dobijemo poruku da ni jedan prevod nije pronađen, samo da bi posle više pokušaja uredno dobili listu pronađenih prevoda. Verujemo da je ovo samo trenutni bug u plugin-u i da će uskoro biti uklonjen, tako da ovo nije velika zamerka.

Substital će koristiti svima koji vole da gledaju filmove i serije online

Substital je odličan plugin i bez sumnje će biti koristan svima koji vole da gledaju filmove i serije online, pogotovu ako ne znaju engleski jezik. Bug koji smo pronašli, nije tako velik i sa malo upornosti rešićete ovaj problem, tako da Substital dobija našu preporuku.

Platforma:
Mozilla Firefox i Google Chrome

U linku za preuzimanje, ponudili smo Substital verziju za Firefox, ako želite da preuzmete verziju za Chrome, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *