Top 3 najbolje besplatne Android i iOS aplikacije za održavanje automobila

Top 3 najbolje besplatne Android i iOS aplikacije za održavanje automobila

Većina problema vezanih za automobil se može izbeći redovnim održavanjem. Problem je u tome što je popravke, usluge i tehničke preglede teško pratiti, pa se često dešava da na njih jednostavno zaboravimo.

Ovde nam mogu pomoći aplikacije za održavanje automobila. Pored mogućnosti da nas podsete da automobil odvezemo na servis, ove aplikacija nam mogu pružiti podatke i o troškovima vožnje, cenama servisiranja, koje delove je najbolje da koristimo i još mnogo toga.

Napravili smo listu od top 3 najbolje besplatne Android i iOS aplikacije za održavanje automobila. Međutim, u ovoj kategoriji aplikacija naišli smo na dosta stvarno dobrih opcija, pa naš posao uopšte nije bio lak. Ukoliko aplikacije koje smo ovde opisali ne zadovoljavaju sve vaše potrebe, predlažemo vam da potražite neku drugu aplikaciju, zato što smo sigurni da ćete pronaći neku koja se fokusira na vaše potrebe, jedino što u tom slučaju ne možemo da garantujemo da će biti besplatna.

KnowYourCar

KnowYourCar

KnowYourCar je besplatna aplikacija za održavanje automobila dostupna za Android i iOS, a možete joj pristupiti i putem veb sajta. Ovo je aplikacija namenjena onima koji se ne razumeju baš najbolje u automobile. Ukoliko ne znate koliko četo treba da servisirate svoj automobila ili kada treba da zamenite neki deo, KnowYourCar će vam to reći.

Kada instalirate aplikaciju, dobićete mogućnost da unesete model svog automobila, a mi vam predlažemo da ovo prvo uradite. Posle ovoga dobićete mogućnost da pogledate detalje vezane za taj automobil. Ovde možete da pogledate, na primer, preporučeni pritisak u gumama, koju vrstu ulja treba da koristite, najbolji model akumulatora za taj automobil i druge informacije koje će vam pomoći da održavate svoj automobil.

Još jedna zgodna opcija je mogućnost da vam aplikacija prikaže sve automehaničarske radnje u vašoj blizini, a lako ćete moći i da pogledate cene usluga i ocene korisnika. Ovo je jedna od najboljih aplikacija za početnike, pa ukoliko niste poznavalac automobila, predlažemo vam da je isprobate.

Platforma:
Android, iOS i veb sajt

Preuzmite KnowYourCar za Android.
Preuzmite KnowYourCar za iOS.
Posetite KnowYourCar veb sajt.

Drivvo

Drivvo

Drivvo je besplatna aplikacija za održavanje automobila dostupna za Android i iOS. Posle aplikacije namenjene početnicima, ovo je aplikacija za profesionalne vozače. Pored opcija koje će vas podsetiti da proverite pritisak u gumama, zamenite ulje ili odvezete automobil na servis, aplikacija se fokusira na praćenje troškova vožnje.

Kada instalirate aplikaciju, prvo što treba da uradite je da popunite formular u kome ćete uneti detalje o vašem automobilu. Posle ovoga, potrebno je da redovno unosite sve troškove. Svaki put kada napunite rezervoar, zamenite neki deo ili odvezete automobila na popravku, treba da unesete koliko ste platili.

Ako ovo redovno radite, Drivvo će vam dati najdetaljniji prikaz troškova, kao i najbolji način da uštedite. Pored ovoga, možete da pratite troškove osiguranja, plaćene kazne, poreze koje plaćate i još mnogo toga.

Skoro nikada ne predlažemo našim korisnicima da plate za aplikaciju, zato što je naš cilj da vam predstavimo najbolje besplatne aplikacije, ali u ovom slučaju ćemo napraviti izuzetak. Sa mesečnom pretplatom samo od 0.99$ i godišnjom pretplatom od 5.99$, dobićete iskustvo bez reklama, mogućnost čuvanja podataka u Cloud-u i sinhronizaciju sa više uređaja.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Drivvo za Android.
Preuzmite Drivvo za iOS.

Simply Auto

Simply Auto

Simply Auto je besplatna aplikacija za održavanje automobila dostupna za Android i iOS. Razlog zašto smo izabrali baš ovu aplikaciju je činjenica da je izuzetno jednostavna za korišćenje, dok joj je korisnički interfejs atraktivan i prelepog izgleda.

Simply Auto vam omogućava praćenje potrošnje goriva, pređenu kilometražu, troškove održavanja, kao i ostale troškove vezane za vaš automobil. Ono što nam se posebno svidelo je opcija pomoću koje možete da izvezete sve podatke koje aplikacija prati na Google Drive gde možete da ih čuvate i pregledate sa svog računara.

Još jedna fenomenalna opcija je za sve one koji automobil koriste na poslu. Naime, pomoću Simply Auto možete da pratite kilometražu koju ste prešli ili koju tek treba da pređete. Odlična opcija kada želite da izračunate troškove pređašnjih ili predstojećih putovanja.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Simply Auto za Android.
Preuzmite Simply Auto za iOS.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *