Top 4 najbolje besplatne Android aplikacije za emoji-e

Top 4 najbolje besplatne Android aplikacije za emoji-e

Emoji-i su zgodan način da u poruci pokažete svoja osećanja. Nema potrebe da opisujete kako se osećate, dovoljno je da pošaljete sličicu sa izrazom lica i vaša osećanja će odmah biti jasna.

Tokom godina, ova nasmejana, tužna, ljuta i mnoga druga lica su postala sve popularnija i danas se nalaze u svim aplikacijama za komunikaciju. Pored toga, danas imamo i aplikacije pomoću kojih možemo sami da napravimo emoji-e, a imamo i aplikacije koje nam na raspolaganje daju veliki broj emoji-a koje možemo da koristimo. Zato smo napravili listu od top 4 najbolje besplatne Android aplikacije za emoji-e, koje će vam pomoći da što bolje i jednostavnije iskažete svoja osećanja tokom dopisivanja.

Bitmoji

Bitmoji

Bitmoji je besplatna Android i iOS aplikacija za kreiranje emoji-a i sa preko 100 miliona download-ova na Play Store-u je, bez sumnje, jedna od najpopularnijih aplikacija ove vrste. Aplikacija nudi i ogroman broj stikera koje možete da koristite u porukama ili kada kreirate emoji-e.

Sama izrada emoji-a je dosta jednostavna, mada će vam trebati malo vremena da se upoznate sa komandama. Bitmoji se integriše sa velikim brojem aplikacija, među kojima su Viber, Snapchat i WhatsApp, u kojima možete da koristite emoji-e koje ste napravili.

Korisnički interfejs je lep i pregledan, pa je korišćenje aplikacije lako. Ukoliko vam je potrebna aplikacija za izradu emoji-a, ovo je definitivno najbolji izbor za većinu korisnika.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Bitmoji za Android.
Preuzmite Bitmoji za iOS.

Mirror

Mirror

Mirror je još jedna popularna i besplatna Android i iOS aplikacija za kreiranje emoji-a. Ono po čemu se izdvaja je opcija koja vam omogućava da napravite emoji od svoje fotografije. Ceo proces je automatizovan. Sve što treba da uradite je da napravite selfi, što možete da uradite direktno iz aplikacije ili dodate bilo koju sliku, a aplikacija će napraviti crtanu verziju te slike.

Mirror takođe podržava i kreiranje emoji-a, a opcije su slične kao i u Bitmoji-u. Pored ovoga, aplikacija sadrži i više od 1500 stikera, meme-ova i GIF-ova koje možete da šaljete u svojim porukama. Korišćenje je jednostavno, a korisnički interfejs je šarenolik i lak za snalaženje.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Mirror za Android.
Preuzmite Mirror za iOS.

Facemoji Emoji Keyboard

Facemoji Emoji Keyboard

Facemoji Emoji Keyboard je besplatna tastatura za Android i iOS, a razlog zašto smo je stavili na ovu listu je činjenica da ćete ovde pronaći više od 3600 već napravljenih emoji-a, koji su spremni za upotrebu. Aplikacija podržava i različite teme, a možete i sami da podesite pozadinu koju želite da koristite. Za pozadinu možete da izaberete bilo koju sliku sa svoj telefona.

Još jedna odlična funkcija Facemoji Emoji Keyboard-a je to što je aplikacija specijalno napravljena da dobro radi u video igricama, što je često problem sa aplikacijama ove vrste.

Kao što smo rekli, Facemoji Emoji Keyboard je besplatna aplikacija, ali za razliku od drugih besplatnih aplikacija, koje nude premijum (plaćenu) verziju ili opciju da nešto kupite u aplikaciji, ovde to nije slučaj. Sve opcija su dostupne potpuno besplatno i nema načina da u aplikaciji bilo šta platite. Cena toga je to što ćete povremeno morati da pogledate reklamu. Da li vam se ovo sviđa ili ne je na vama da odlučite, ali sa ocenom 4.9 od preko milion korisnika, ovo definitivno nije tako veliki problem.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Facemoji Emoji Keyboard za Android.
Preuzmite Facemoji Emoji Keyboard za iOS.

Big Emoji

Big Emoji

Big Emoji je besplatna aplikacija za Android. Ne nudi opciju kreiranja emoji-a, već sadrži preko 5000 HD emoji-a koje možete da koristite u svojim porukama, a novi se dodaju svakog dana. Pre samo godinu dana, ova aplikacija je imala oko 2000 emoji-a, što govori o tome koliko novih emoji-a se konstantno dodaje.

Sa ovako velikim brojem emoji-a, posebno nam se sviđa to što aplikacija ima odličnu opciju za pretragu. Korišćenje je slično kao i kada pretražujete bilo šta. Ukucate ključne reči i aplikacija vam ponudi rezultate na osnovu tih reči. Ova opcija je ovde toliko dobra zato što je algoritam za pretragu dovoljno pametan da vam uvek da rezultate koji odgovaraju onome što ste tražili.

Jedna zamerka koju imamo je to što aplikacija loše radi na starijim telefonima, gde može doći do kočenja. Ovo prijavljuju i mnogi korisnici, a developeri su rekli da rade na ispravljanju ovog problema. Nadamo se da ovo neće biti problem u budućnosti.

Platforma:
Android

Preuzmite Big Emoji za Android.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *