UMWP Autochanger – Automatsko menjanje wallpaper-a za višemonitorsko okruženje

UMWP Autochanger – Automatsko menjanje wallpaper-a za višemonitorsko okruženje

Automatsko menjanje pozadine na desktop-u nije ništa novo i za ovo lako možete pronaći veliki broj kvalitetnih programa. Međutim, šta ako imate više monitora i želite da na svakom od njih imate različitu sliku, kao i da se te slike automatski menjaju? Za ovo, pomoći će vam program koji ćemo vam danas predstaviti.

UMWP Autochanger je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam, pored automatskog menjanja pozadine na desktop-u, omogućiti da, ukoliko imate više monitora, na svaki od njih postavite posebnu sliku.

Kako radi UMWP Autochanger?

UMWP Autochanger je jednostavan program, pogodan za početnike, ali ga sputava zastareli i ne baš najbolje organizovan korisnički interfejs. Program ne sadrži tako mnogo opcija, ali su one sakrivene iza različitih menija, a sve je, bez problema, moglo da se nađe u jednom meniju, a na taj način bi se korišćenje učinilo mnogo bržim i ugodnijim.

UMWP Autochanger meni

Kada smo rekli da UMWP Autochanger nema mnogo opcija to ne znači da mislimo da mu neke opcije nedostaju. Baš naprotiv, ovaj program sadrži sve opcije potrebne da uredite svoj desktop tačno onako kako to želite.

Prvo što treba da uradite, pošto instalirate i pokrenete program, je da odaberete folder sa slikama koje želite da se nađu na vašem desktop-u. Onda treba da odredite da li će na svakom monitoru biti posebna slika ili će jedna slika biti razvučena na više monitora. Zatim birate kako će slike biti centrirane, da li će se puštati onim redom kako su poređane u folderu ili će biti nasumično izabrane i koliko često će se menjati. Postoji i mogućnost da napravite prečicu na tastaturi koja će odmah promeniti trenutno prikazanu sliku, kao i opcija da se slike uopšte ne menjaju.

UMWP Autochanger podesavanja

Još jedna opcija po kojoj se UMWP Autochanger izdvaja od konkurencije, pored fokusa na višemonitorsko okruženje, je mogućnost da umesto klasičnog wallpapera imate mozaik sastavljen od više slika. Ovde možete da izaberete broj slika u svakom redu i koloni, a možete da podesite i da li će oko slika biti okvir, kao i da li će okvir imati senku.

UMWP Autochanger je jedan od najboljih programa ove vrste

UMWP Autochanger je fenomenalan program. Nudi sve opcije koje očekujemo od jednog ovakvog programa, a činjenica da se fokusira na rad sa više monitora je ono što ga stavlja iznad konkurencije. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da UMWP Autochanger dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *