Unapređenja za Viber desktop aplikaciju

Unapređenja za Viber desktop aplikaciju

Viber Prikaz Slanja Poruka

Sa najnovijim update-om, viber aplikacija za desktop dozvoljava korisnicima prosleđivanje više različitih poruka za više primaoca. Drugo od dva unapređenja omogućava korisnicima da šalju različite fajlove i da kontrolišu kvalitet tih fajlova.

1. Prosledite više poruka odjednom i još mnogo više na Viber aplikaciji za desktop.

Vaše vreme je vredno, zato ne bi ste trebali da ga trošite za ručno prosleđivanje jedne poruke posebno svakom od vaših kolega ili prijatelja. Sa ovim novim unapređenjem viber želi da omogući svim svojim korisnicima lakše i pogodnije korišćenje aplikacije. Sada korisnik može da prosleđuje ne samo jednu, nego više poruka na veći broj korisnika.

Viber Pikaz Prosledjivanja Poruka

Da bi ste prosledili poruku samo treba da kliknete desnim klikom na tu poruku i da izaberete Foward opciju, nakon toga samo treba da izaberete željene primaoce te poruke. Takođe možete prosleđivati fajlove, slike, linkove i video klipove.

2. Slanje kvalitetnih slika.

Viber Prikaz Slanja Slike

Drugo novo unapređenje jeste omogućavanje korisnicima da opcijom drag & drop šalju fajlove do 200 MB veličine ali i da kontrolišu kvalitet fajlova koje šalju. Ako uživate u fotografisanju ili želite da podelite slike profesionalnog kvaliteta onda to sada možete da postignete u više načina. Korisnik može da šalje originalne verzije slika koje nisu kompresovane kada je kvalitet važan, ali takođe korisnik može da šalje kompresovano, ako želi da pošalje veći broj fajlova odjednom.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *