Anim8or

Anim8or

Anim8or Prikaz Programa

Anim8or je besplatan program za modelovanje i animiranje 3D objekata. Anim8or je dizajniran tako da omogućava korisniku jednostavno pravljenje animacija. Korisnik interaktivno pravi sve objekte, figure i scene na monitoru računara. Korisnički interfejs je sličan kao kod ostalih programa za dizajn 3D animacija kao što je CAD.

Anim8or je odličan program za početnike zbog svog jednostavnog korisničkog interfejsa i lakoće korišćenja. Anim8or može da radi na skoro svim verzijama Windows operativnog sistema, čak i nekim jako starim. Anim8or takođe zauzima jako malo mesta i ne zahteva instalaciju tako da ga je lako prenositi na USB memoriji. Ovaj program je moćniji nego što izgleda i omogućava korisniku veliki broj opcija.

Kod ovog programa postoje dve trake sa alatkama koje se koriste za sve česte opcije i alate. Traka sa alatkama sa gornje strane služi za opšte komande koje se koriste u skoro svakom delu programa, a sa leve strane se menja u zavisnosti šta korisnik trenutno radi. Postoji takođe u vrhu još jedna traka sa opštim opcijama koja se ne koristi toliko često ali je neophodan deo programa.

Anim8or Prikaz Rada u Programu

Na zvaničnom veb sajtu ovog programa postoji napisan tutorijal za svakog korisnika koji želi da nauči da koristi ovaj program. Anim8or je idealan za korisnike koje žele da se bave 3D animacijama ali nisu sigurni od kog programa da počnu.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *