Maxthon

Maxthon

Maxthon Prikaz Pretrazivaca

Maxthon je besplatan internet pregledač koji ima odličnu sinhronizaciju sa različitim uređajima. Maxthon nije najpoznatiji ali zato nudi mnoge opcije besplatno koje drugi internet pregledači naplaćuju ili uopšte ne podržavaju.

Maxthon sadrži većinu karakteristika koje su potrebne za jednostavno i udobno surfovanje internetom. Ovaj browser sadrži jedinstvene opcije kao što su napredni AD blocker, filter za veb sadržaj, preuzimanje video/mp3 sadržaja, pop-up(iskačući prozori) blocker i napredno upravljanje različitim tabovima u pretraživaču.

Na prvi pogled Maxthon browser izgleda kao da ne nudi ništa posebno, međutim ovaj browser se fokusira na laku i brzu sinhronizaciju između različitih uređaja. Maxthon sadrži opciju da korisnik sa jednostavnim prevlačenjem slike pošalje istu bilo kom kontaktu u telefonu ili na bilo koju email adresu. Sinhronizacija daje opciju čuvanja istorije pretraživanja sa računara na mobilni telefon.

Korisnički interfejs Maxthon browsera je jednostavan i nije prenatrpan, ali daje opciju menjanja izgleda i svih ostalih delova programa. Maxthon takođe ima dobre sigurnosne opcije za bezbedno ili privatno pretraživanje internetom. Korisnik može da briše sve tragove pretraživanja ručno ili da podesi da se svi tragovi automatski brišu kad se pretraživač zatvori.

Maxthon se instalira prilično brzo i bez komplikacija, nije najbrži od svih postojećih internet browsera, ali zato ima ugrađenu tehnologiju protiv zamrzavanja (blokiranja programa) što omogućava surfovanje internetom bez zastoja. Ovaj browser je baziran na Internet Explorer-u pretraživaču tako da svi korisnici koju su se već navikli na Explorer, moći će lako da se snađu.

Maxthon browser može da se pokrene na Mac, Linux i Android operativnom sistemu.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10 / Mac OS X 10.6 / 10.7 / 10.8 / 10.9 / Linux / Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *