XMPlay

XMPlay

XMPlay Prikaz Glavnog Menija

XMPlay je besplatan, jednostavan program namenjen za puštanje muzike različitih formata. Korisnički interfejs kod ovog programa je jedinstven, ali može da izazove poteškoće kod nekih korisnika zbog malih ikonica kojima se upravlja programom. XMPlay se ne razlikuje mnogo od ostalih programa za puštanje muzike po načinu rada.

Nije komplikovan za korišćenje i većina korisnika će veoma brzo shvatiti kako radi ovaj program, pogotovo zbog opcije da pokazuje objašnjenje svakog dela programa. To objašnjenje se prikazuje kada korisnik zadrži strelicu miša preko željene opcije (hover over). Ovaj program nema baš kvalitetan korisnički interfejs (nije user friendly), a uputsvo za koriščenje je dugačak tekst kroz koji je teško snaći se.

XMPlay Prikaz Pomocnog Teksta

Ako zanemarimo loš korisnički intefejs, XMPlay radi posao za koji je namenjen odlično, podržava veliki broj audio formata, a čak može da pušta i takozvani audio stream (puštanje muzike sa Interneta u realnom vremenu). Pored mogućnosti puštanja različiih formata audio formata, XMPlay takođe ima ekvilajzer i konfiguraciju za balans i reverb. Program je veoma jednostavan i dobro radi posao za koji je namenjen, ali takođe ima delova koji trebaju da se promene ili poboljšaju.

XMPlay Prikaz Opcija

XMPlayer je potpuno besplatan, a prilikom instalacije, prvo mora da se raspakuje, jer se nalazi u kompresovanom zip fajlu. Tako da vam je potreban program za raspakivanje kompresovanih fajlova da bi ste ga instalirali. Nakon ektrakcije nema potrebe za komplikovanom instalacijom, XMPlay može odmah da se koristi.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 1,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *