FreeCAD

FreeCAD

FreeCAD

FreeCAD je besplatan program za dizajniranje realističkih objekata svih veličina.

U pitanju je parametarski 3D alat koji je otvorenog koda, proširiv i podržan na Windows, Mac OS i Linux operativnim sistemima. Prvenstveno namenjen iskusnim dizajnerima, programerima, profesorima, a potom i svim ostalim korisnicima koji su zainteresovani za parametarsko trodimenzionalno modeliranje.

Neke od ključnih karakteristika ovog programa su: Sposobnost stvaranja profila za različite zadatke, Bogat izbor alata za crtanje, Mogućnost pretvaranja gotovih modela i 2D crteža; Mogućnost lako upravljanje objektima, Intuitivan korisnički interfejs, Podrška za skripte itd.

Program sa svim raspoloživim alatima omogućava lako kreiranje 3D CAD, MCAD, CAx, CAE i PLM projekata. Na ulazu omogućava učitavanje bitnih informacija iz fajlova različitih formata, poput STEP, IGES, STL, SVG, DXF, OBJ, IFC, DAE i mnogih drugih.

FreeCAD predstavlja pouzdan i moćan grafički editor za efikasno dizajniranje realističkih objekata svih veličina. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *