Unified Remote

Unified Remote

Unified Remote

Unified Remote je besplatan program za daljinsko upravljanje računarom putem smart telefona.

Pomoću ovog programa možete da imate potpuno kontrolu nad mišem i tastaturom koji su povezani sa vašim računarom, da pregledate fajlove koje nalaze na njemu, upravljate aktivnim multimedijalnim programom, izvršite njegovo restartovanje ili gašenje.

Uspostavljanje konekcije i sihronizovanje smart telefona i računara može da se obavi na dva načina: putem bluetooth-a ili putem wireless rutera.

Da bi ste izrvšili konekciju, prvo je potrebno da instalirate ovaj program na vaš računar, koji će posle ujedno predstavljati server, a zatim da preuzmete i instalirate Unified Remote aplikaciju na vaš smart telefon.

Kada budete otvorili Unified Remote na vašem smart telefonu, aplikacija će automatski izvršiti skeniranje raspoloživih uređaja, nakon čega će se odmah povezati na vaš računar. Ukoliko to nije slučaj, potrebno je da izaberete opciju new u okviru sekcije Server, potom da prazna polja popunite informacija koja su potrebna u zavisnosti od načina povezivanja.

Postoji i plaćena verzija ovog programa, koja nudi mnoštvo drugih dodatnih opcija, ali za zadovoljenje osnovnih potreba dovoljna je i besplatna verzija.

Unified Remote predstavlja veoma zanimljiv alat. Ukoliko želite da imate kontrolu nad svojim računarom putem smart telefona preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Linux, Android

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Unified Remote za Windows, da preuzmete verziju za neku drugu platformu kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,60 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *