Unitto – Kalkulator koji nudi mnogo toga

Unitto – Kalkulator koji nudi mnogo toga

Bilo da koristite računar ili mobilni telefon sigurni smo da vam program ili aplikacija za kalkulator ne nedostaje. Svaki operativni sistem dolazi upakovan sa kalkulatorom i to ne sa onim koji barata samo sa osnovnim matematičkim operacijama, već svi oni nude proširene funkcije koje će zadovoljiti i profesionalnu upotrebu. Iz ovog razloga aplikacija za kalkulator mora da ponudi nešto što će je podići iznad konkurencije, a to je upravo ono što Unitto nudi.

Unitto je besplatna aplikacija za kalkulator dostupna za Android koja će vam, pored običnog računanja, ponuditi još nekoliko interesantnih funkcija.

Kako radi Unitto?

Kada instalirate i pokrenete Unitto, ugledaćete najobičniji kalkulator, onakav kakav ste videli ko zna koliko puta. Centralno mesto zauzima tastatura za unos brojeva, a pored sabiranja, oduzimanja, množenja i deljenja, u glavnom meniju se nalaze i zagrade, koren, faktorijel, konstanta Pi, a u meniju koji se širi i trigonometrijske funkcije.

Unitto kalkulator

Za sada ništa specijalno. Međutim, Unitto nudi dve funkcije koje će, verujemo, biti izuzetno korisne određenim korisnicima. Prva je kalkulator datuma. Ovde ćete moći da unesete početni i krajnji datum, a aplikacija će izračunati koliko vremena ima između ta dva datuma.

Druga opcija je konverzija mernih jedinica i kao što možete da pretpostavite, ona će vam omogućiti da veličinu izraženu u jednoj mernoj jedinici pretvorite u neku drugu. Ono što je ovde tako dobro je neverovatan broj mernih jedinica koje Unitto podržava. Ne možemo da tvrdimo da su podržane baš sve merne jedinice koje postoje, ali teško da će vam bilo šta zafaliti, imajući u vidu da postoji čak 24 kategorije.

Unitto konvertor mernih jedinica

U podešavanjima možete detaljno da podesite kako će aplikacija vršiti i prikazivati rezultate računanja. Moguće je podesiti koliko decimala će se prikazivati, kako će se prikazivati vreme, da li će se predugački rezultati skraćivati i tako dalje, a postoji i nekoliko opcija za podešavanje izgleda aplikacije. Još jedna odlična stvar ovde je i činjenica da je Unitto potpuno besplatan. Ne postoji opcija da bilo šta kupite, sve opcije su odmah dostupne, a ne sadrži čak ni reklame.

Unitto je odličan kalkulator, a posebno će se svideti onima koji će iskoristiti njegove dodatne opcije

Unitto je odličan kalkulator, to je odmah jasno. Ipak, ukoliko nećete da koristite dodatne funkcije koje nudi, verovatno vam je onaj koji već imate sasvim dovoljan. Međutim, ukoliko vam je potrebno da računate datume ili konvertujete merne jedinice, ovo je prava aplikacija za vas. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Unitto dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *