Viber dozvolio brisanje poslatih poruka sa telefona sagovornika

Viber dozvolio brisanje poslatih poruka sa telefona sagovornika

Sigurno Vam se milion puta desilo da prilikom dopisivanja preko Vibera, pošaljete neku poruku greškom i da se pojedete živi od nerviranja. U takvoj situaciji, do sada ste mogli samo da obrišete tu poruku sa svog telefona, ali ona je ostajala na telefonu sagovornika, tako da šteta nije mogla biti umanjena.

Izlazeći u susret svojim korisnicima, Viber je rešio da nas ubuduće poštedi takvih neprijatnosti, tako da su sa najnovijim updejtom aplikacije na verziju 5.6.5 uveli opciju da od sada možete da obišete bilo koju poslatu poruku sa svog telefona i sa telefona sagovornika sa kojim se dopisujete.

Fenomelana opcija, zar ne? Mi smo oduševljeni. 🙂

Napomena: da bi ste dobili ovu opciju, morate da updejtujete Viber na najnoviju verziju 5.6.5, a to za Andorid možete učiniti ako kliknete OVDE (pod uslovom da ste ulogovani sa istim Google nalogom kao i na vašem telefonu).

Uputstvo kako da obrišete poslate poruke na Viberu i sa telefona sagovornika:

  1. Uđite u chat u kome želite da obrišite poslatu poruku sa svog telefona i sa telefona sagovornika
  2. Tapnite i držite prstom na poruku koju želite da obrišete
  3. Kada se pojavi meni, izaberite opciju „Delete for everyone“, i to je to, problematična poruka je zauvek obrisana, sa vašeg telefona i sa telefona sagovornika

Ako vam i dalje nije najjasnije, pogledajte primer na slici ispod:
(kliknite na sliku ispod da je pogledate u većoj rezoluciji)

Viber - brisanje poruka i sa telefona sagovornika

Još novosti koji nam donosi Viber u verziji 5.6.5

Osim fenomenalne opcije za brisanje poruka i sa telefona sagovornika, novi Viber 5.6.5 donosi u mogućnosti da šaljemo različite fajlove (do sada su bili dozvoljene samo slike i video klipovi), kao što su prezentacije i dokumenti. Dodir na čuveni „+“ tokom dopisivanja, sada vam omogućava da lako delite fotografije, video klipove, svoju lokaciju, doodle sličice, kontakte ili različite fajlove.

Ako ste Apple iOS korisnik, i za vas postoji razlog za osmeh, pošto je Viber dodao alat za brz odgovor u aplikaciju i to je sada dostupno preko notifikacija, dodat je iCloud pristup kao i Spotlight Search za lako slanje fajlova.

Ako niste ažurirali svoj Viber za Android ili iOS aplikacije na najnoviju verziju, možete to da uradite preko Google Play-a ili iTunes App Store-a. Aplikacija je besplatna za preuzimanje i instaliranje na obe platforme.

Napomena: u linku za preuzimanje je verzija Vibera za Android, da prezumete Viber za Aplle iOS ili za PC klinite na linkove ispod:

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Ovde ste objasnili kako se brisu poslate poruke, ali, kako se u Viber-u brisu primljene poruke i pozivi, dolazni i odlazni?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *