StressMyPC

 StressMyPC

StressMyPC

StressMyPC je besplatan program za testiranje računarskih komponenti.

Pomoću ovog programa možete da proverite ispravnost vašeg procesora, hard diska i grafičke kartice. Takođe, ovaj program može da vam posluži prilikom testiranja dužine trajanja baterije na vašem laptopu.

StressMyPC dolazi u portablnoj verziji. Dakle, koriščenje ovog programa nije uslovljeno prethodnom instalacijom, već samo raspakivanjem njegove ZIP datoteke u određeni direktorijum.

Korisnički interfejs je više nego jednostavan. U glavnom panelu programa prikazuju vam se svi raspoloživi testovi, među kojima su: StressMyPC, Paint-Stress, Aggressive CPU-Stress i HD-Stress. Pored naziva svakog testa nalazi se i njegovog kratak opis.

Raspoložive testove možete da pokrenete pojedinačno ili grupno. U svakom slučaju, oni će se obavljati u kontinuitetu i završiće se kada vi to odlučite.

StressMyPC predstavlja jedan od pouzdanijih alternativnih alata za stresiranje komponenti računara. Ukoliko posumnjate u neispravnost vašeg procesora, hard diska ili grafičke kartice, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *