StressMyPC

StressMyPC

StressMyPC

StressMyPC je besplatan program za testiranje računarskih komponenti.

Pomoću ovog programa možete da proverite ispravnost vašeg procesora, hard diska i grafičke kartice. Takođe, ovaj program može da vam posluži prilikom testiranja dužine trajanja baterije na vašem laptopu.

StressMyPC dolazi u portablnoj verziji. Dakle, koriščenje ovog programa nije uslovljeno prethodnom instalacijom, već samo raspakivanjem njegove ZIP datoteke u određeni direktorijum.

Korisnički interfejs je više nego jednostavan. U glavnom panelu programa prikazuju vam se svi raspoloživi testovi, među kojima su: StressMyPC, Paint-Stress, Aggressive CPU-Stress i HD-Stress. Pored naziva svakog testa nalazi se i njegovog kratak opis.

Raspoložive testove možete da pokrenete pojedinačno ili grupno. U svakom slučaju, oni će se obavljati u kontinuitetu i završiće se kada vi to odlučite.

StressMyPC predstavlja jedan od pouzdanijih alternativnih alata za stresiranje komponenti računara. Ukoliko posumnjate u neispravnost vašeg procesora, hard diska ili grafičke kartice, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *