Viber Chat Extensions

Viber Chat Extensions

Viber Chat Extensions-Youtube and Booking

Chat Extensions je najnovija mogućnost Viber aplikacije koja omogućava korisnicima da sa lakoćom dele razne vrste multimedijalnih sadržaja. Sa ovom novom nadogradnjom Viber aplikacije moguće je poslati omiljenje pesme sa YouTube sajta, omiljenu GIF animaciju ili čak neki hotel sa Booking veb sajta. Sve je to moguće uraditi, a da korisnik ni jednom ne izađe iz Viber aplikacije da bi pronašao odgovarajuci link.

Viber Chat Extensions funkcioniše veoma jednostavno, u toku dopisivanja, korisnik treba samo da klinke na ikonicu u obliku lupe, da izabere koji sadržaj želi da podeli sa sagovornikom (GIF, YouTube, Booking.com link itd.) i da ukuca šta tačno traži. Nakon pronalaženja željenog sadržaja za slanje, samo se klikne na to što želimo da pošaljemo i sadržaj će istog trenutka biti poslat sagovorniku.

YouTube ekstenzija omogućava korisniku da sluša muziku bez potrebe da izađe iz aplikacije i prestane sa slanjem poruka.

Još mogućih dodataka uključuju Spotify za muziku, VICE za novosti, Getty Images za slike i Guggy za slanje sličica sa raznim dodacima.

Guggy spaja razne stikere i GIF animacije što omogućava korisniku da šalje svojim kontaktima svoje želje u obliku animacije. Sve što je potrebno je da korisnik napiše nešto poput: ”Pizza for dinner?” i Guggy ekstenzija će sama pronađe odgovarajuću nalepnicu.

Viber Chat Extensions-GIF and Guppy

Vice daje mogućnost korisniku ostane u toku sa svim novostima, ali takođe i da podeli sve novosti sa prijateljima brzo i lako.

Getty Images ekstenzija daje opciju korisnicima da podele bilo koju od 80 miliona slika sa svojim kontaktima preko Viber aplikacije.

Spotify omogućava korisniku pristup preko milion omiljenih pesama koje može da deli sa prijateljima preko Vibera.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *