ZipGenius

 ZipGenius

ZipGenius Logo

ZipGenius je besplatan program za kompresiju i dekompresiju fajlova. Odličan je za sve one koji se prvi put susreću, kao i za korisnike već upoznate sa tematikom smanjivanja fajlova kompresijom. ZipGenius nudi dosta različitih opcija, a podržava preko 20 različitih formata za arhiviranje (smanjivanje) fajlova.

Korisnički interfejs kod ovog programam je sastavljen od velikih i slikovitih ikonica za lako čitanje i snalaženje što omogućava veoma laku navigaciju kroz ovaj program.

ZipGenius je veoma dobar program za korisnike koji žele da se upoznaju sa kompresovanjem i ekstrakcijom fajlova. Ovaj program nije dobio update već neko vreme, ali to ga ne čini prevaziđenim. Kad se poredi sa najmodernijim programima za arhiviranje, ne spada u najpouzdanije, ali i dalje je odličan za sve nove korisnike.

Jedna od opcija ovog programa jeste konvertovanje ZIP fajla u CZIP, koji sadrži veoma jake tehnike enkripcije i koristi tri veoma jaka algoritma:

  1. Rijndael (AES),
  2. BlowFish,
  3. TwoFish.

ZipGenius Prikaz Programa

ZipGenius je dobar program za svakodnevne potrebe zato što je brz, lak za korišćenje i najbolje od svega on je potpuno besplatan bez obzira gde se koristio, na poslu ili kod kuće. Ako često nešto zapakujete (arhivirate) i raspakujete, ovaj program je idealno, a potpuno besplatno rešenje.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 98 / 2000 / XP / 2003 / Vista / Server 2008 / 7 / 8 / 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *