ZipGenius

ZipGenius

ZipGenius Logo

ZipGenius je besplatan program za kompresiju i dekompresiju fajlova. Odličan je za sve one koji se prvi put susreću, kao i za korisnike već upoznate sa tematikom smanjivanja fajlova kompresijom. ZipGenius nudi dosta različitih opcija, a podržava preko 20 različitih formata za arhiviranje (smanjivanje) fajlova.

Korisnički interfejs kod ovog programam je sastavljen od velikih i slikovitih ikonica za lako čitanje i snalaženje što omogućava veoma laku navigaciju kroz ovaj program.

ZipGenius je veoma dobar program za korisnike koji žele da se upoznaju sa kompresovanjem i ekstrakcijom fajlova. Ovaj program nije dobio update već neko vreme, ali to ga ne čini prevaziđenim. Kad se poredi sa najmodernijim programima za arhiviranje, ne spada u najpouzdanije, ali i dalje je odličan za sve nove korisnike.

Jedna od opcija ovog programa jeste konvertovanje ZIP fajla u CZIP, koji sadrži veoma jake tehnike enkripcije i koristi tri veoma jaka algoritma:

  1. Rijndael (AES),
  2. BlowFish,
  3. TwoFish.

ZipGenius Prikaz Programa

ZipGenius je dobar program za svakodnevne potrebe zato što je brz, lak za korišćenje i najbolje od svega on je potpuno besplatan bez obzira gde se koristio, na poslu ili kod kuće. Ako često nešto zapakujete (arhivirate) i raspakujete, ovaj program je idealno, a potpuno besplatno rešenje.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 98 / 2000 / XP / 2003 / Vista / Server 2008 / 7 / 8 / 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *