TC4Shell

TC4Shell

TC4Shell

TC4Shell je besplatan program za otvaranje velikog broja formata arhiva, slika diskova (image fajlova) kao i običnih foldera u Windows Explorer-u.

Naime, ovaj alat predstavlja takozvani file arhiver koji vam omogućava da pretražujete sadržaj gotovo bilo kog kompresovanog paketa kao što to obično radite sa redovnim folderima, bez potrebe da ih prethodno raspakujete.

Još neke od prednosti ovog programa su: veliki broj podržanih formata arhiva i slike diskova (7Z, 7-ZIP, ZIP, ZIPX, RAR, CAB, SQX, ISO, WIM, SWM, UDF itd.), Integracija sa Windows Explorerom, Opcije za kreiranje novih i dopuna postojećih arhiva, opcija za lako kreiranje tar.gz arhiva, popularnih za Linux sisteme, mogućnost otvaranje kombinovanih paketa, dostupnost Password Manager-a, podrška za Total Commander WCX Plugin, podrška za 7-ZIP File Manager kodeke itd.

Sve u svemu, ukoliko želite da otvorite različite tipove arhiva na računaru kao redovne foldere i da jednostavno upravljate njihovim sadržajem, onda vam svakako preporučujemo da isprobate TC4Shell.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Eset Smart Security ovaj program smatra pretnjom i blokira njegov download a samim tim i instalaciju!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *