SportsTracker

SportsTracker

SportsTracker

SportsTracker je besplatan program, otvorenog koda, koji omogućava korisnicima da prate svoje sportske aktivnosti, bilo da su one vezane za biciklizam, trčanje, plivanje, tenis ili nešto drugo.

Glavna prednost ovog programa jeste ta što nudi jednostavan pregled svih vežbi, tako da veoma lako možete da napravite dijagrame sa statističkim podacima za pojedine periode. U kalendaru možete da pratite telesnu težinu, kao i da unosite pojedine beleške, plan obuke i slično.

Korisnici mogu da dodaju više aktivnosti dnevno i da prilagode svaki od njih u zavisnosti od vrste, podtipa, intenziteta, udaljenosti, brzine, stepena težine i trajanje. Takođe, neke vrednosti mogu da se izračunaju automatski na osnovu nekih prethodnih unetih podataka. Na primer, možete da izračunate brzinu na osnovu trajanja vežbe i pređenog puta, ili obrnuto.

Svi podaci u okviru ovog programa čuvaju se u XML formatu, tako da veoma lako možete da im pristupite i sa drugim alatima ove namene koji podržavaju uvoz podataka.

SportsTracker predstavlja mali ali koristan alat za praćenje i upravljanje sportskim aktivnostima i rasporedom treninga. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Mac OS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *