RunKeeper besplatna aplikacija za treninge

RunKeeper besplatna aplikacija za treninge

Baviti se bilo kojim sportom, rekrativno ili profesionalno predstavlja pravi poduhvat. Kako bi ste se uspešno bavili bilo kojim sportom, potrebno je da imate dobar plan treninga i da beležite svoj napredak iz dana u dan. Zahvaljući napretku tehnologije, danas to možete ostvariti vrlo lako, tako što će te instalirati besplatnu aplikaciju koja će vam to omogućiti. Predstavljamo vam RunKeeper, besplatnu mobilnu aplikaciju za merenje i praćenje postignutih rezultata na treninzima.

Šta je RunKeeper?

RunKeeper je aplikacija koja vam pomaže u treniranju, koja god da je vrsta treninga u pitanju (trčanje, šetnja, biciklizam itd.). Ima prelep korisnički interfejs i može da radi u pozadini drugih aplikacija. Izračunava pređeni put, brzinu kretanja, tempo trčanja ili brzinu voženje bicikla i štopuje vreme. Postoji još gomila drugih opcija za različite vrsta sportova i treninga koje možete podesiti. Međutim, počnimo najpre od instalacije.

Nakon instalacije potrebno je da odredite koji su vaši ciljevi, odnosno šta želite da postignete treningom. Možete se odlučiti za mršavljenje, održavanje forme, trčanje ili učenje o trčanju. Sledeća faza je odabir plana treninga. Treba napomenuti da su na aplikaciji radili stručnjaci iz ovih oblasti. Planovi treninga su profesionalni i poprilično obimni. Svaki od planova ponudiće vam tri opcije vremenskog intervala za koji želite da postignete cilj.

RunKeeper aplikacija mapa

Za opciju „Nauči da trčiš“ ponudiće vam tri tipa trčanja, s obzirom na to da li ste početnik ili želite intenzivan trening. Kada ste sredili ova podešavanja treba započeti ono najteže – sam trening.

Aplikacija radi pomoću GPS-a i omogućava vam da pozovete svoje prijatelje da zajedno vežbate. Takođe, možete je koristiti i kao klasičnu chat aplikaciju, kako trening ne bi bio dosadan. Postoji opcija audio signala – glasa koji će vam čitati vaše rezultate i parametre, nalik na GPS navigaciju u automobilima. Možete uključiti štopericu ili povezati bluetooth bežične slušalice, a postoji i ugrađen merač srčanog ritma, kako bi ste uvek mogli da prilagodite napor na treningu trenutnom pulsu.

RunKeeper podržava opciju deljenja postignutih rezultata na društvenim mrežama (Facebook-u i Twitter-u), tako da možete da se hvalite prijateljima sa postignutim rezultatima. Kao jedna od naprednih opcija, izdvaja se povezivanje sa drugim aplikacijama. Tako možete da se povežete sa drugim sportskim aplikacijama, ali i aplikacijama za slušanje muzike.

Plaćena verzija omogućava određene dodatne opcije za treniranje, kao što su: možete izabrati sedmodnevni raspored treninga, namenjen baš vama ili pogledati uporedne grafikone svojih aktivnosti, kao i deliti vaš trening live sa porodicom i prijateljima.

Bilo da ste rekreativac ili profesionalac u sportu, RunKeeper će vam dati uvid u ostvarene rezultate i pomoći da ostvarite ciljeve.

U linku za preuzimanje, ponudili smo RunKeeper verziju za Android, ako želite da preuzmete RunKeeper za iOS kliknite OVDE.

Platforma:

Android, iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *