Pet najboljih Clipboard menadžera za Windows

Pet najboljih Clipboard menadžera za Windows

Ukoliko ste verni korisnik Windows operativnog sistema sigurno ste se dugo mučili sa kopiranjem sadržaja. U okviru Windows-a 10 omogućeno je proširenje Copy/Paste opcija čuvanjem većeg broja iskopiranog sadržaja. Korišćenje alata kao što su Clipboard menadžeri omogućava vam da vidite sve podatke koje ste kopirali u poslednjih nekoliko dana i da ih izaberete ako želite da ih ponovo koristite. Zato Vam predstavljamo pet najboljih alata za kopiranje u Windows-u.

ClipboardFusion

ClipboardFusionjpg

Izuzetno praktičan alat, koji uklanja sva formatiranja i HTML oznake, ostavljajući vam samo tekst. Takođe, nudi još jednu korisnu funkciju – Text Replace, koja Vam pomaže da pronađete i zamenite delove teksta. Zahvaljujući funkciji menadžera pregleda možete lako videti pregled bilo koje slike koja je kopirana u program. Pored slika, ova funkcija radi i sa kodovima HTML boja, pa ako ste web dizajner, ova funkcija može Vam biti dragocena. ClipboardFusion je jednostavan Clipboard menadžer sa izuzetnim naprednim funkcijama. Dostupan je za Windows 10, iOS, Android, Mac OS X i Linux.

Preuzmi ClipboardFusion

Clipboard Master

clipboardmaster

Clipboard Master jedan je od najmoćnijih alata ove vrste. Podržava unos datoteka, teksta i slika, a omogućava i njihovo lako pregledanje. Clipboard Master podržava do 10.000 unosa, a omogućava i filtriranje i pregledanje unetih podataka. Još jedna karakteristika je Safe opcija, koja radi slično kao Password menadžer. Ova opcija pamti lozinke i omogućava vam da ih lako unesete bez kucanja. Jedina manje je što je dostupan samo za Windows.

Preuzmi Clipboard Master

Clipjump

Clipjump

Clipjump nudi bogat korisnički interfejs, ali mu svakako ne nedostaju funkcionalnosti. Glavna mogućnost jeste organizovanje podataka. Možete postaviti nekoliko različitih kanala i svakom kanalu dati svoju istoriju programa kako biste mogli bolje da organizujete podatke. Clipjump je namenjen za Windows korisnike.

Preuzmi Clipjump

ClipCube

clipcube

Veoma jednostavan za korišćenje, sa privlačnim interfejsom, ClipCube je odličan alat za manje iskusne korisnike. Jedini nedostatak jeste nemogućnost pretraživanja iskopiranih datoteka i izostanak podrške za ostale operativne sisteme osim Windows-a.

Preuzmi ClipCube

ClipClip

clipclip

Odličan, besplatan i jednostavan alat. Osim standardnih „clipboard“ opcija, sadrži sjajan dodatak za prevođenje fajlova, a podržava i čuvanje datoteka u tekstualnom formatu. Kao i većina programa sa naše liste, ClipClip možete instalirati samo na Windows operativnom sistemu.

Preuzmi ClipClip

Zaključak

Svi ovi programi sadrže manje-više slične funkcije. Za koji god da se odlučite, nećete imati problema i sigurni smo da će Vam odgovarati.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *