INCI Beauty – Proverite sastojke kozmetičkih proizvoda koje koristite

INCI Beauty – Proverite sastojke kozmetičkih proizvoda koje koristite

Svi koristimo kozmetičke proizvode, ali koliko nas stvarno zna šta se u njima nalazi? Svi pretpostavljamo da državna regulatorna tela vode računa o ovome i da neće dozvoliti da se nesiguran proizvod pojavi na tržištu, ali u realnosti, moramo sami da vodimo računa. Zato je važno da znate šta se nalazi u kozmetičkim proizvodima koje koristite, a tu će vam pomoći aplikacija koju ćemo predstaviti.

INCI Beauty je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam omogućiti da brzo i lako proverite sastojke kozmetičkih proizvoda, skeniranjem bar koda ili pretragom unutar aplikacije.

Kako radi INCI Beauty?

Kada instalirate i pokrenete INCI Beauty aplikaciju, ugledaćete lep i pregledan korisnički interfejs. Aplikacija sadrži opciju da se ulogujete pomoću besplatnog ili Google naloga, ali ovo nije neophodno za korišćenje INCI Beauty-a.

INCI Beauty meni

Kao što smo pomenuli, INCI Beauty će vam omogućiti da proverite sastojke kozmetičkih proizvoda, a korišćenje je više nego jednostavno. Proizvode možete pretražiti ručnim upisivanjem imena proizvoda, ali postoji i bolji i brži način.

Pritisnite na opciju Scan a barcode i kamera na vašem telefonu će se upaliti. Sada, uperite kameru u bar kod proizvoda koji želite da proverite i posle nekoliko trenutaka pojaviće se novi meni u kome ćete moći da vidite koji sastojci se nalaze u datom proizvodu. Imajte u vidu da morate biti povezani na internet da bi ovo radilo.

Što se samih podataka tiče, imaćete listu svih sastojaka, kao i listu sastojaka podeljenih na to koliko je koji sastojak štetan. Pored ovoga moći ćete da pročitate komentare korisnika za svaki proizvod i gde proizvod možete kupiti. Ukoliko želite da sačuvate neki proizvod, možete ga dodati u Favorites listu, odakle će vam uvek biti lako dostupan.

INCI Beauty proizvod

U podešavanjima nema mnogo toga i uglavnom ćete moći da podesite šta će se prikazivati na glavnom ekranu aplikacije. Ono što nam je privuklo pažnju je činjenica da je INCI Beauty aplikacija prevedena na popriličan broj jezika, u trenutku pisanja ove recenzije 18, među kojima su i srpski i hrvatski.

Ukoliko za prizvod na kome ste skenirali bar kod nema podataka u aplikaciji, možete ga dodati, tako što će te slikati ambalažu proizvoda i listu sastojaka. Nakon provere od strane autora aplikacije, proizvod će biti dodat.

INCI Beauty će vam pomoći da proverite sastojke kozmetičkih proizvoda

INCI Beauty je odlična aplikacija, a funkcija koju pruža može biti izuzetno korisna. Korišćenje je jednostavno, zahvaljujući opciji skeniranja bar kodova kozmetičkih proizvoda, ne sadrži nepotrebne opcije i izgleda odlično. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, a ako spadate, kao i mi, u one koji vode računa o svom zdravlju, onda morate da isprobate INCI Beauty aplikaciju.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo INCI Beauty verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *