Discord

Discord

Discord

Discord je besplatan program za ostvarivanje instant komunikacije, tekstualne i glasovne, među gejmerima.

Predstavlja takozvanu VoIP aplikaciju koja se može instalirati na Windows, Mac OS, Linux, Android i IOS uređajima, isto tako i koristiti preko nekog web browsera (na primer Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera).

Discord poseduje moderan, user friendly interfejs sa uredno organizovane funkcijama koje su tokom prvog pokretanja propraćene i raznim uputstvima, savetima za njihovo efikasno korišćenje. Tako da, čak i manje iskusni korisnici se mogu veoma lako snaći u ovom programu.

Pored osnovnih chat funkcija, program vam nudi opcije za povezivanje različitih naloga (Skype, Twitch, Twitter itd), radi lakšeg pristupa. Zatim, nudi opcije za podešavanje izgleda, zvukova, podrazumevanih uređaja, sigurnosnih provera i slično.

Discord predstavlja pristupačan i veoma efikasan program za ostvarivanje instant komunikacije. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste, preporučujemo vam da ga isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Linux, Android, iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *