MultiBootUSB

MultiBootUSB

MultiBootUSB

MultiBootUSB je besplatan program, otvorenog koda, za instaliranje više Linux distribucija na jednom USB Flash disku.

Naime, on predstavlja mali alat za pravljenje multi-butabilnog USB Flash Diska, koji je pogodan za svakog korisnika koji želi na brz i lak način da instalira više operativnih sistema na jednom mestu.

MultiBootUSB dolazi u portabilnoj verziji koja vam omogućava da koristite ovaj program bilo gde, bez potrebe prethodne instalacije. Dovoljno je samo da pokrenete njegov izvršni .exe fajl kako bi bio spreman za korišćenje.

Neke od prednosti ovog programa su: Auto detekcija ISO fajlova, Jednostavno upravljanje, Instaliranje i brisanje različitih distribucija, Provera ispravnosti USB Flash diska bez potrebe resetovanja, Intuitivan korisnički interfejs itd.

MultiBootUSB je mali ali koristan program, koji omogućava da pravljenje multi-butabilnog USB Flash diska sa više Linux distribucija bude kranje lak proces. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *