XnView

XnView

XnView Logo

XnView je besplatan program za pregled, organizaciju i uređivanje slika, a sve se to postiže preko lepo uređenog, modernog korisničkog interfejsa. Kod bilo kakvog posla oko organizovanja slika ili editovanja fotografija ovaj program pomaže korisniku da završi sve brzo i bez poteškoća.

XnView podržava 400 formata fajlova kao što su GIF, BMP, JPEG, PNG, TARGA, TIFF, RAW, MPEG, AVI i mnogi drugi. XnView takođe podržava EXIF i IPTC metapodatke. XnView sadrži alatke kao što su ispravljanje crvenih očiju na fotografijama, isecanje slika, transformacija JPEG formata slike i mnoge druge. Takođe ovaj program omogućava korisniku da napravi slide show sa efektima, da upoređuje slike i podržava skener i digitalne kamere. Sa velikim ugrađenim editorom i pluginom za Photoshop, XnView je savršena alatka za sve fotografe.

XnView je napravljen kao program za pregledanje slika, ali vremenom se postepeno pretvorio u mnogo više. Pored toga što nudi bezbroj načina za prikazivanje slika, uključujuči i slideshow, XnView sadrži veoma korisne alate za uređivanje (editovanje) slika.

XnView Prikaz Programa

Korisnički interfejs kod ovog programa radi kao miks između Windows explorera i veb browsera sa organizacijom uređenom uz pomoć tabova, što olakšava rad sa više fajlova u isto vreme.

Najbolje stvari kod ovog programa su: potpuno je besplatan, omogućava svim korisnicima sve najosnovnije i neke napredne opcije kod uređivanja (editovanja) i organizacije slika, veliki broj podržanih formata i još mnogo toga. XnView je odličan program za normalne korisnike ali i za profesionalne fotografe zbog svojih mnogobrojnih korisnih alata, naprednih opcija, ali i zbog jednostanosti i lakoće korišćenja.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 2000 / XP / Vista / 7 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 3,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *