Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive je besplatan program za emuliranje optičkih drajvova.

Ovaj program vam omogućava da pokrenete virtuelni DVD čitač na vašem računaru i da otvorite bilo koji DVD, CD ili BD image fajl.

Nakon instalacije, Virtual Clone Drive se smešta u System Tray-u odakle se i pristupa njegovim podešavanjima, u okviru kojih možete da promenite jezik, odredite broj optičkih drajvova (maksimalno 15), pogledate verziju programa itd.

Program je veoma jednostavan za upotrebu, kada naiđete na neki image fajl koji želite da pokrenete sve što je potrebno da uradite je da u kontekst meniju, kojem pristupate desnim klikom na taj fajl, izaberete opciju Mount files with Virtual CloneDrive, nakon čega će vam sadržaj tog fajla biti prikazan. A kada budete želeli da obustavite proces prikazivanja, u kontekst meniju novog optičkog drajva prikazanog u Windows Explorer-u izaberite opciju Unmount.

Virtual CloneDrive predstavlja jedan od najmanjih i najjednostavnijih programa za emuliranje optičkih drajvova. Ako tražite program za pokretanje virtualenih DVD-a itd. Virtual CloneDrive je sjajno, a potpuno besplatno rešenje, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *