WHATTAWATCH – Pomoć pri pronalaženju filmova i serija za gledanje

WHATTAWATCH – Pomoć pri pronalaženju filmova i serija za gledanje

WHATTAWATCH je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam olakšati pronalaženje filmova i serija za gledanje, a pružiće vam i informacije o tome na kojim streaming platformama su oni dostupni. U ovoj recenziji ćemo se fokusirati na verziju za Android, ali sve što ćemo reći važi i za iOS.

Kako radi WHATTAWATCH?

WHATTAWATCH je aplikacija namenjena ljubiteljima filmova i serija, a služi da vam olakša da pronađete sledeći film ili seriju koju ćete da pogledate, kao i da vam pomogne da pronađete streaming platformu na kojoj su taj film ili serija dostupni. Aplikacija sadrži lep korisnički interfejs u kome je snalaženje poprilično jednostavno.

Za pretraživanje postoje dve opcija. Prva opcija je Search (pretraga). Ovde se, pored polja za pretragu po nazivu, nalaze četiri kategorije. Možete da pogledate šta je u trendu, šta je popularno, sta je dobilo neku nagradu i šta se trenutno prikazuje u bioskopima.

WHATTAWATCH Search opcija

Druga opcija je Discover. Ovde ćete moći da odaberete da li tražite film ili seriju, a onda odaberete neki od 18 žanrova. Takođe možete da odaberete i godinu kada su film ili serija izašli. Opcija koja nam se posebno svidela omogućava vam da odaberete vremenski raspon i pretražite sve naslove koji su tada izašli. Na primer, možete da podesite da vam aplikacija prikaže sve komedije koje su izašle između 2000. i 2005. godine.

WHATTAWATCH Discover opcija

Kada pronađete ono što želite da gledate, pritisnite na taj film ili seriju i otvoriće se novi meni u kome se nalaze detaljne informacije. Ovde možete da pročitate kratak opis, vidite koji su glumci, pogledate trejler, vidite ocenu i popularnost, kao i gde na internetu možete da pogledate taj film ili seriju.

Film ili seriju možete da sačuvate u sekciji Favorites. Ovde možete da sačuvate 6 naslova, a ukoliko želite da dodate još njih, moraćete prvo da pogledate reklamu, što nam se nije baš svidelo. Takođe, baza podataka doseže samo do 1980. godine. To znači da WHATTAWATCH ne sadrži starija ostvarenja, što nam se takođe nije svidelo.

Ukoliko ne znate šta sledeće da gledate, isprobajte WHATTAWATCH

WHATTAWATCH je zgodna aplikacija koja će vam pomoći da pronađete sledeći film ili seriju za gledanje. Činjenica da sadrži samo naslove koji su izašli posle 1980. za neke može biti “rak rana”, ali ukoliko volite da gledate novije filmove, ovo vam neće smetati. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da WHATTAWATCH dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo WHATTAWATCH verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *