Windows 10 omogućava pokretanje Samsung aplikacija na računaru

Windows 10 omogućava pokretanje Samsung aplikacija na računaru

Ukoliko imate novi Samsung telefon i uz to ste korisnik Windows 10 operativnog sistema – na pravom ste putu. Samsung je predstavio novu funkcionalnost u korišćenju android aplikacija – „Link to Windows“, odnosno pokretanje aplikacija preko računara.

Aplikacija Vaš telefon već omogućava Android korisnicima da pregledaju obaveštenja, fajlove i tekstove na Windows 10 računaru, ali uskoro će biti omogućeno potpuno upravljanje telefonom direktno sa radne površine računara.

Kako funkcioniše?

Ova funkcionalnost važi za Samsung Android uređaje verzije 9.0 ili novije. Jedino što je neophodno jeste da računar i telefon budu prikačeni na istu wi-fi mrežu, što znači da, ukoliko koristite desktop računar, ove operacije moći ćete da obavljate kod kuće.

Uz pomoć miša ili tastature moći ćete da upravljate aplikacijom, koja se ponaša kao program računara. To znači da može da se prevuče u Taskbar ili Start meni za često korišćenje. Takođe, u posebnom prozoru moći ćete da pregledate ekran svog telefona. Opcija pokretanja više aplikacija odjednom biće omogućena na Samsung Galaxy Note 20 i Samsung Galaxy Note 20 Ultra uređajima.

Bez obzira na ograničenja u pogledu uređaja i softvera za koje je osmišljena, ova nova funkcionalnost svakako predstavlja značajan pomak u upravljanju telefonom.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *