Wise Care 365

Wise Care 365

Wise Care 365

Wise Care 365 je besplatan program za optimizaciju i poboljšanje performansi Windows operativnog sistema.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs sa logički raspoređenim opcijama u nekoliko modula: PC Checkup, System Cleaner, System Tuneup, Privacy Protecter i System Monitor. Svaki od tih modula sadrže brojne pojedinačne alate koje u skladu sa kategorijom kojoj pripadaju.

Neki od tih alata su za: Čišćenje i optimizaciju registry baze, defragmentaciju hard diska, trajno i sigurno brisanje fajlova, formatiranje diskova, upravljanje startup stavkama, za bekapovanje, čišćenje privremenih i zastarelih fajlova itd.

Naravno, kao i u sličnim programima ove namene, nisu isključene opcije za zakazivanja određenih akcija, koje su mogu obavljati po logovanju na sistem, na nedeljnoj, dnevnoj ili mesečnoj nivou, ili u trenucima kada računar nije opterećen zadacima od strane korisnika.

Wise Care 365 predstavlja alat koji može da bude od koristi svim korisnicima, pogotovu onima koji su primetili da njihovo računar radi sporije i da mu potrebno mnogo više vremena za obavljanje jednostavnih operacija. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,80 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *