Comodo IceDragon

Comodo IceDragon

Comodo IceDragon

Comodo IceDragon je besplatan program za bezbedno surfovanje internetom.

Predstavlja internet browser koji je baziran na Mozilla Firefoxu, koji kombinuje njegovu funkcionalnost sa brojnim sigurnosnim dodacima koji su kreirani od strane programerske kuće Comodo, poznate po antivirusnim i zaštitnim online rešenjima.

Osnovni set funkcionalnosti Firefoxa je sa Comodo IceDragon dopunjen integrisanim Comodo DNS servisom i SiteInspectorom, koji obezbeđuju još veće brzine učitavanja stranica, povećan stepen privatnosti, real-time zaštitu od raznih malicioznih sadržaja.

Još neke od ključnih karakteristika koje nudi ovaj program su: Mogućnost aktiviranja virtual browsing moda, koji donosi potpuno zaštićeno okruženje; Mogućnost korišćenja svih Firefox dodataka, pluginova i ekstenzija; Potpuno integrisanje sa društvenim mrežama (Facebook, Twitter i LinkedIn) itd.

Ukoliko ste ljubitelj Mozilla Firefox browsera, onda sa Comodo IceDragon sigurno nećete pogrešite, jer on pruža potpuno isti doživljaj samo uz povećanu sigurnost. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *