Xinorbis

Xinorbis

Xinorbis

Xinorbis je besplatan program koji vam daje na uvid detaljnu statistiku o fajlovima, folderima i programima koji su smešteni na vašem hard disku.

Ukoliko vam je potrebno da oslobodite prostor a niste sigurni šta sve posedujete od podataka i šta vam je do sada najviše zauzimalo isti, a kretanje kroz particije vam predstavlja mukotrpan posao onda je ovo program za vas.

Xinorbis svojim algoritmima obavlja vrlo detaljnu analizu vaših podataka. Nakon pokretanja, skeniranje možete da usmerite na kompletan hard disk, određenu particiju ili određeni folder, a vremensko trajanje te analize zavisiće od količine podataka.

Po završetku, putem grafikona, program će vam prikazati sve potrebne informacije. Izdvojiće vam koji je to najveći fajl i najveći folder koji vam zauzimaju prostor. Zatim, procentualno će prikazati i neke od kategorija, kao što su: programi, video klipovi, audio zapisi, grafički fajlovi, sistemske datoteke itd. Kretanjem kroz različite sekcije koje vam nudi ovaj program možete da dobijete još detaljnije informacije.

Program nudi i niz drugih opcija, među kojima su: pronalaženje dupliranih fajlova, pretraživanje i sortiranje datoteka po datumu nastanka, kreiranje izlaznih izveštaja u HTML, XML, CSV ili TXT formatu.

Xinorbis na osnovu funkcionalnosti po nama predstvalja jedan od vodećih programa u svojoj kategoriji. Analizu podataka obavlja veoma brzo i vrlo detaljno. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *