MagicDisc

MagicDisc

MagicDisc

MagicDisc je besplatan program koji vam omogućava da kreirate i učitate DVD/CD image fajlove.

Nakon instalacije, on predstavlja takozvani Virtuali DVD/CD uređaj sa kojim možete jednostavno da klonirate film, program ili igricu sa DVD-a ili CD-a na vaš hard disk. Kasnije taj isti klon (image fajl) možete da pokrenete samo uz pomoć ovog programa, bez potrebe ponovnog ubacivanja medija.

MagicDisk podržava veliki broj formata image fajlova, među kojima su: BIN, CIF, NRG, IMG/CCD, MDF/MDS, VCD, VDI, C2D, CDI, TAO/DAO itd.

Prilikom kreiranja UIF fajla, nudi vam i mogućnost da ga zaštitite od neovlašćenog pristupa tako što ćete postavite njegovu šifru. Među opcijama ovog programa nalaze se i mogućnost kompresovanja ISO fajla u UIF, kao i obrnuto. U podešavanjima možete da onemogućite automatsko montiranje i automatsku proveru.

MagicDisk je jednostavan za korišćenje i predstavlja dobro rešenje za rad sa image fajlovima. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *