YouTube High Definition – Podesite kako će YouTube prikazivati video snimke

YouTube High Definition – Podesite kako će YouTube prikazivati video snimke

Da li vam se dešava da kada gledate YouTube rezolucija video snimaka nije ona koja je najbolja za vaš monitor? Još gore je to što kada podesite rezoluciju koju želite, sledeći video koji pustite ponovo ima neodgovarajuću rezoluciju, pa ponovo morate ručno da je podešavate.

YouTube High Definition je besplatan plugin za Mozilla Firefox internet pregledač koji će vam omogućiti da detaljno podesite kako će se YouTube video snimci reprodukovati.

Kako radi YouTube High Definition?

Kada instalirate YouTube High Definition plugin, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Kada kliknete na ovu ikonicu otvoriće se meni u kome ćete moći detaljno da podesite kako će se YouTube video klipovi reprodukovati. Ono zašto je ovaj plugin tako dobar je činjenica da kada jednom podesite prikazivanje video snimaka, svaki video će se prikazivati sa tim podešavanjima.

YouTube High Definition meni

YouTube High Definition plugin sadrži 8 opcija. Imamo opcije za podešavanje rezolucije i tu je moguće izabrati sve rezolucije od Tiny do 4K. Zatim, tu su opcije za podešavanje brzine videa, da li će se titlovi prikazivati, podešavanje jačine zvuka, da li će se po završetku videa koji gledate sledeći automatski pustiti, a ovo možete da podešavate posebno za plej liste i obične video klipove. Takođe, možete da podesite da li će se YouTube video snimci koji se nalaze na drugim veb sajtovima (Embedded Video) automatski puštati.

Posebno nam se svidela opcija pomoću koje možete da podesite veličinu videa. Ovde možete da se prikazuje podrazumevana veličina, ali i da video zauzme celu širinu ekrana, kao i da video prekrije ceo ekran.

Kao što smo rekli, kada jednom podesite kako će se video prikazivati, to će biti zapamćeno i svi snimci će se prikazivati sa tim podešavanjima. Ovo znači da kada jednom podesite kako želite da gledate YouTube, možete da zaboravite na plugin, zato što će on u pozadini raditi svo posao.

YouTube High Definition radi ono što bi trebalo da je sastavni deo YouTube-a

YouTube High Definition je odličan plugin. Funkcija koju vrši je veoma korisna, a tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem, tako da dobija našu preporuku. Ukoliko vas zamara da stalno podešavate prikazivanje YouTube-a, predlažemo vam da ga isprobate.

Platforma:
Mozilla Firefox

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *