yWriter

yWriter

yWriter Prikaz Glavnog Menija

yWriter je besplatan program namenjen za pisanje romana. Dizajniran je od strane profesionalnog pisca i tako programiran da pomogne korisniku u pisanju. Verovatno se pitate zašto da koristite ovaj program kad imate mnoge druge kao što je na primer MS Word.

Problem kod pisanja dolazi kasnije kad je već ispisano preko 100,000 reči, onda je teško vratiti se na neke specifične delove i izmeniti ih, ili dodati nešto novo ranije u romanu. Teško je pronaći bilo šta čak i ako ste svaki deo romana čuvali kao posebnu stavku, ali tu yWritter daje najbolje opcije.

yWritter omogućava da korisnik pravi projekte, poglavlja, pojedine scene u romanu a čak i da napravi posebne likove, lokacije i stavke. Program prati korisnikov napredak kroz dnevni unos reči, omogućava da se napravi više scena u okviru poglavlja i daje pregled broja ispisanih karaktera, cilj, sukob i ishod za svaku scenu.

yWriter Prikaz Pravljenja Scene

yWritter nudi mnogo za svakoga ko se ozbiljno bavi pisanjem, ali odličan je i za ostale korisnike koji je žele program koji nudi odličnu organizaciju prilikom pisanja. Mouguće ga je instalirati samo na Windows ili Linux operativnom sistemu.

Sistemska Zahtevnost:

Linux / Windows Vista / Windows 7 / 8 / 8.1 / 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *