Overwolf

Overwolf

Overwolf Logo

Overwolf je besplatna aplikacija koja vam pomaže da lakše pobedite ali i da imate više zabave u vašim omiljenim igricama. Overwolf to postiže tako što omogućava da korisnik doda na svoj računar neku od preko 300 aplikacija kao što su Replay HUD, LoLWiz, CS:GO statistika i još mnoge druge.

Overwolf je dizajniran od strane programera i dizajnera koji i sami uživaju u igricama, pa samim tim imaju perspektivu igrača i tačno znaju šta je kome potrebno. Ova aplikacija donosi razne alate koje možete koristiti u vašim igrama na jednostavan način i to bez napuštanja svoje igre. Danas ovu aplikaciju koristi više od milion korisnika.

Overwolf podržava takozvane 3rd party aplikacije tj. aplikacije napravljene od strane drugih korisnika i igrača, a primer ovakve aplikacije jeste LoLWiz koji ima preko 500 000 korisnika. Overwolf omogućava svim korisnicima da sami naprave svoje aplikacije pomoću svog takozvanog KAIGOS SDK(Software Development Kit).

Overwolf Prikaz Aplikacije

Pravila kojih se drže kreatori ove aplikacije jesu da se omogući što lakše i zabavnije iskustvo korisnicima. UI (user interface) se najviše bazira na jednostavnosti i fokusiranju da se ne ometa iskustvo igranja.

Overwolf je potpuno besplatna aplikacija za poboljašnje iskustva u igranju igrica, ali u isto vreme ovaj program zahteva računar sa malo boljim komponentama kako bi radio bez problema.

Minimalna preporučena računarska konfiguracija:

  • 50MB slobodnog prostora na hard disku
  • Porška u igri: DirectX8, DirectX9, DirectX11 i OpenGL
  • Microsoft .Net 4.5
  • CPU – Ako vaš računar može da pokrene igricu može i overwolf.
  • RAM – Najmanje 4GB RAM memorije (Preporučeno: 8GB)

(Ako vaša igra radi savršeno radiće i overwolf bez problema)

Sistemska zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 (Windows Vista and XP nisu više podržani)

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *