AIOSEO Analyzer – Brzo i lako proverite da li je veb stranica pravilno SEO optimizovana

AIOSEO Analyzer – Brzo i lako proverite da li je veb stranica pravilno SEO optimizovana

All in One SEO ili AIOSEO je popularan plugin za WordPress koji vlasnicima veb sajtova pomaže da pravilno optimizuju svoj sajt tako da se on što bolje rangira na internet pretraživačima, kao što je Google. Razlog za popularnost ovog plugin-a je jednostavnost upotrebe, kao i pregršt opcija koje pomažu da sadržaj veb sajt-a analizirate i ispravite greške koje su potencijalno nastale.

AIOSEO Analyzer je besplatan plugin za Google Chrome koji će vam omogućiti da brzo i bez potrebe da se ulogujete u WordPress analizirate svoj veb sajt.

Kako radi AIOSEO Analyzer?

Kada instalirate AIOSEO Analyzer, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača, u delu rezervisanom za ikonice plugin-ova. Kao što smo pomenuli, za korišćenje ovog plugin-a nema potrebe da se ulogujete u WordPress, što znači da pomoću AIOSEO Analyzer-a možete da testirate bilo koji veb sajt. Još jedna bitna stvar je i to što ovaj plugin možete da koristite za analiziranje bilo kog veb sajta, a ne samo onih koji koriste WordPress.

AIOSEO Analyzer meni

AIOSEO Analyzer radi tako što prvo treba da odete na veb stranicu koju želite da analizirate, a kada se stranica učita, kliknite na ikonicu plugin-a. Sada će se otvoriti lep i pregledan meni u kome ćete naći pregršt opcija koje analiziraju veb stranicu. Opcije su podeljene u tab-ove i ima ih šest. Sedma opcija, pod nazivom Tools (alati), sadrži linkove do nekih od najpopularnijih SEO alata.

Što se opcija tiče, sve je pokriveno. Moći ćete da analizirate naslove, linkove, slike, schema-u, meta opise, da li je stranica pravilno podešena za deljenje na društvenim mrežama i tako dalje. Svaka od ovih opcija sadrži veliki broj podataka, a ukoliko postoji problem, on će biti jasno obeležen. Takođe, moći ćete i da sačuvate rezultate analize u Microsoft Excel formatu.

Ono što nam se posebno svidelo kod AIOSEO Analyzer-a je i to što pored svake opcije postoji mala ikonica sa znakom pitanja. Kada postavite miša iznad ove ikonice, pojaviće se kratko objašnjenje šta ta opcija radi i zašto je bitna. Pored ovoga, na kraju objašnjenja postoji i link, Learn more (saznajte više), koji će vas odvesti na veb stranicu na kojoj ćete dobiti detaljno objašnjenje, zajedno sa savetima kako da što bolje optimizujete taj aspekt veb sajta.

AIOSEO Analyzer će vam pomoći da brže i lakše obavljate SEO poslove

AIOSEO Analyzer je odličan plugin i verujemo da će pomoći svim SEO profesionalcima, kao i onima kojima ovo nije profesija, da brzo i lako analiziraju veb stranice i dobiju jasan uvid u potencijalne probleme. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da AIOSEO Analyzer dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *