Airbnb aplikacija za iznajmljivanje smeštaja za Android i iOS

Airbnb aplikacija za iznajmljivanje smeštaja za Android i iOS

Airbnb je aplikacija za Android i iOS za iznajmljivanje smeštaja koja funkcioniše po istom principu kao Airbnb sajt. Namenjena je turistima ili onima koji prosto žele da iznajme smeštaj u nekom gradu na određeni period. U popisu nekretnina možete naći jednostavne stanove, ali i luksuzne apartmane, vile i jahte. Lista smeštaja sadrži ogroman broj nekretnina u preko 200 zemalja širom sveta.

Način funkcionisanja

Airbnb funkcioniše tako što putnik nađe nekretninu, sa slikama, opisom i cenom. Nakon toga stupa u komunikaciju sa vlasnikom oko datuma dolaska i preuzimanja ključa. Bitno je naglasiti da mogućnost prevare gotovo da ne postoji, jer se plaćanje odvija putem sajta ili aplikacije i to tek nakon boravka u smeštaju. Nakon što putnik potvrdi rezervaciju, Airbnb zadržava sredstva za plaćanje 24 sata, pre nego što ih prosledi domaćinu. Aplikacija takođe uzima naknadu od 3% po rezervaciji od domaćina kako bi nadoknadila troškove obrade transakcije. Airbnb nudi mogućnost ostavljanja ocene domaćinu, što je korisno ukoliko želite da boravite u „proverenom“ stanu. Ne treba zaboraviti na program garancije domaćinu, koji pruža zaštitu za eventualnu materijalnu štetu.

airbnb

Baza podataka

U bilo kom trenutku možete pretraživati bazu podataka kao gost, ali potreban vam je profil da biste registrovali nekretnine za izdavanje. Ako putujete, potrebna vam je stranica profila i možete rezervisati smeštaj gotovo bilo gde u svetu. Kada pronađete smeštaj koji vam se sviđa, možete da kliknete na dugme „Rezerviši“ i unesete detalje za plaćanje. Takođe možete dobiti uputstva dolaska do odabrane lokacije u velikom broju gradova, a isto tako, lokacije možete deliti preko društvenih mreža. Kao domaćin možete da odgovarate na poruke, prihvatate ili odbijate predloge, ali i da odobrite popuste za svoje goste.

Nova iskustva

Aplikacija Airbnb nudi jednu inovaciju u odnosu na sajt, a to je opcija „nova iskustva“. Ova opcija koristi vašu trenutnu lokaciju kako bi dala predloge za mesta koja treba posetiti, kao što su noćni klubovi ili specifični delovi grada za koje zna samo lokalno stanovništvo. Ovde možete pregledati i nacionalne specijalitete zemlje u kojoj se nalazite.

Zaključak

Bez obzira na to da li ste turista ili strastveni putnik i tražite smeštaj u poslednjem trenutku, Airbnb nudi mnogo toga u pogledu raznolikosti nekretnina i usluga. Ova Android i iOS aplikacija obezbeđuje sigurne transakcije i vrlo je moćan alat za brzo i efikasno pronalaženje smeštaja.

U linku za preuzimanje, ponudili smo Airbnb verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

Platforma:

Android, iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *