Adobe Photoshop Camera za obradu fotografija na Androidu i iOS

Adobe Photoshop Camera za obradu fotografija na Androidu i iOS

Adobe Photoshop Camera je besplatna aplikacija za obradu fotografija namenjena Android i iOS korisnicima. Ova aplikacija je namenjena ljudima koji obrađuju fotografije za ličnu upotrebu, bez prethodnog poznavanja Photoshopa. Zasniva se na veštačkoj inteligenciji koja se zove Sensei i može da prepozna predmete na fotografiji, daje preporuke, kao i da automatski primenjuje određene efekte na osnovu vrste fotografije (na primer, postoje posebni režimi za portrete, pejzaže, selfije, fotografije hrane itd.)

Adobe Photoshop Camera: alati za obradu fotografija

Možete da izaberete bilo koju sliku iz galerije telefona i započnete uređivanje. Interfejs za uređivanje nalik je izgledu Instagram-a kada dodajete sliku ili video u Stories. Postoji 10 vrsta filtera koji su dostupni od početka, ali možete preuzeti i dodatne filtere. Svi filteri su besplatni. Filteri rade i u prikazu uživo, tako da možete da vidite efekte primenjene na sliku u realnom vremenu. Drugim rečima, aplikacija može da uređuje fotografije dok ih snimate. Podržano je deljenje filtera sa drugima, ali i šabloni koje su kreirali umetnici, stručnjaci za Photoshop, kao i poznate ličnosti. Filteri se čuvaju kao PSD (photoshop) fajlovi.

Adobe Photoshop Camera aplikacija - Blue Skies filter

Aplikacija sadrži veliki broj alata za korekciju boja, kao i dugme Auto koje će to automatski učiniti za vas. Ova opcija je najčešće osnovno uređivanje slika, poput balansiranja svetline, kontrasta i zasićenja boja. U suprotnom, pomoću klizača možete prilagoditi razne elemente, poput senke, bistrine, vibracije i još mnogo toga. Ukoliko ste ljubitelj „blurovanja“, odnosno efekta zamućenja pozadine, ova aplikacija je genijalna u tome.

Adobe Photoshop Camera aplikacija - Reverie filter

Adobe Photoshop Camera uključuje prečice do Google Photos-a, Lightroom-a ili Galerije da olakša premeštanje i čuvanje fotografija.

Adobe Photoshop Camera nedostaci

Problem je u tome što, kao i većina softvera za obradu slika, Adobe Photoshop Camera ne može da poboljša noćne fotografije boljim uređivanjem osnovnih parametara. Jedino rešenje za uređivanje fotografija slikanih noću jeste editovanje pomoću filtera.

Drugi nedostatak je podrška za uređaje. Aplikacija radi samo na Androidu 9 i 1O, iOS 12 i iOS 13 verzijama operativnih sistema i to samo na određenim uređajima.

Trenutno, Adobe Photoshop Camera radi na:

  • iPhone 6s i novijim
  • Pixel 3/XL, Pixel 4/XL
  • One Plus 6/6T i novijim
  • Samsung S9/S9+, Samsung S10/S10+/S10 5G, Samsung Note 9, Samsung Note 10/10+/10 5G, Samsung Galaxy S20 5G/S20+ 5G/S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10 E
  • Oppo Find X2, Oppo Find X2 Pro, Oppo Realme X50 Pro
  • Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 5
  • Redmi K20 Pro, Redmi K30 Pro, Redmi K30 Pro Zoom
  • LGE V50 ThinQ, LGE V50S ThinQ, LGE LG V60 ThinQ
  • Xiaomi MI 10 5G, Xiaomi MI 10 Pro 5G

Pošto Adobe programeri stalno dodaju nove uređaje sa kojima aplikacija radi, listu svih podržanih uređaja i operativnih sistema možete pogledati ovde.

U linku za preuzimanje, ponudili smo Adobe Photoshop Camera verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

Platforma:

Android, iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *