PicPick – Obrada slika u kancelariji

PicPick – Obrada slika u kancelariji

Programi za obradu slika, bilo da su osmišljeni za profesionalce ili početnike, pokušavaju da nam pruže što više opcija i što više alata da možemo sliku da obradimo i uredimo tačno onako kako smo zamislili. Međutim, malo njih je osmišljeno sa idejom da se koriste u kancelarijskim uslovima, gde je efikasnost i brzina često bitnija od umetničkog izražaja.

Predstavljamo vam PicPick, besplatan program za obradu slika dostupan za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11, napravljen tako da ga svi koji poznaju Office mogu bez problema koristiti, a opcije koje sadrži su prilagođene potrebama rada u kancelariji.

Kako radi PicPick?

PicPick je osmišljen s namerom da upotpuni svakodnevne potrebe rada u kancelariji ili kod kuće. Kada instalirate i pokrenete program, nemojte da vas zbuniti početni meni koji neodoljivo podseća na Microsoft Word. Korisnički interfejs programa je namerno napravljen tako da izgleda kao Word, sa ciljem da opcije koje sadrži, što više, približi početnicima.

PicPick pocetni meni

Sa sigurnošću tvrdimo da ukoliko nikada niste koristili ni jedan program za obradu slika, a znate da koristite Word, posle kraćeg upoznavanja sa opcijama, znaćete da koristite i PicPick.

Pored toga što je lak za korišćenje, kao što smo rekli, PicPick je prilagođen radu u kancelariji. Opcije koje sadrži su usmerene da vam pomogne da obradite sliku na način na koji se najčešće radi u kancelariji. To je na primer, dodavanje strelica i teksta, crtanje geometrijskih oblika ili spajanje više slika u jednu.

PicPick obrada slike

Pored ovih opcija, program sadrži odlične opcije za slikanje ekrana, posle čega se slika automatski otvara u programu gde je spremna za obradu. A sadrži i opcije za deljenje i to putem Facebook-a, Skype-a i Telegram-a.

Napredne opcije, kao što su zamućivanje slike ili efekti, su dostupni, ali u mnogo jednostavnijem obliku. Ukoliko želite da detaljno uredite sliku, PicPick nije program za vas. Međutim, to nije ni ideja programa. Ukoliko želite da zamaglite, na primer, broj telefona koji se vidi na slici, ovo je sasvim dovoljno i drago nam je da su programeri uključili ove opcije.

PicPick je najbolji program za obradu slika za kancelariju

PicPick je fenomenalan program i apsolutno smo oduševljeni njime. Ovo nije program namenjen umetnicima ili grafičkim profesionalcima, već za korišćenje u kancelariji i u tome je, po našem mišljenju, najbolji na koji smo do sada naišli.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *