Besplatni filmovi i serije na Netfilx-u

Besplatni filmovi i serije na Netfilx-u

Tokom prethodne godine Netflix je pokušao da privuče publiku tako što je ponudio par naslova besplatno korisnicima u određenim regionima. Sada američki gigant povećava obim besplatnih filmova i serija u više zemalja širom sveta.

Kako izgleda ova ponuda

Netflix je ponudio “Stranger Things,” “Murder Mystery,” “Elite,” “Bird Box,” “When They See Us,” “The Two Popes,” “Our Planet” i “Grace and Frankie” besplatno korisnicima u skoro 200 zemalja u kojima posluje. Do duše kod serija samo prva epizoda je besplatna posle čega morate platiti mesečnu pretplatu da bi nastavili sa gledanjem, međutim filmovi su potpuno besplatni. Prikazuju se reklame od 30 sekundi koje možete da prekinete posle 5 sekundi kao na Youtubu.

“Posmatramo različite načine da promovišemo i privučemo nove korisnike i ponudimo im najbolje Netflix iskustvo”

– rekli su predstavnici iz Netflix-a.

Da bi gledali filmove i serije iz besplatne ponude Netflix-a korisnici ne moraju da imaju nalog i budu ulogovani. Gledanje je mogiće samo preko browsera, Android korisnici mogu da pristupe preko mobilnog browsera, dok ova ponuda nije dostupna korisnicima iOS-a.

Nije prvi put da Netflix testira besplatno gledanje

Netflix je predhodno testirao besplatno prikazivanje za korisnike iz Amerike i Indije. Konkretno u Indiji urađeno je više eksperimenata u kojima su testirani različiti načini prikazivanja i plaćanja, kao što su smanjena cena prvog meseca pretplate na samo nekoliko centi do nekoliko jeftinijih i pristupačnijih pretplata. Ovo je prvi put da je ovakva ponuda dostupna svima. Iz kompanije nisu rekli koliko dugo planiraju da ovaj eksperiment traje.

Besplatne filmove i serije na Netflix-u možete gledati ovde.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Hmmm… Netflix & free movies?.. Let’s see n that…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *