Kako trajno obrisati Facebook nalog

 Kako trajno obrisati Facebook nalog

Poznato je da Facebook ne želi da obrišete svoj nalog, zato tu opciju drži sakrivenu duboko u svojim podešavanjima. Ako želite da obrišete svoj Facebook nalog pogledajte naše video o tome kako da to uradite.

Video transkript:

  1. Kliknite na strelicu
  2. Kliknite na Settings
  3. Kliknite na Your Facebook Information
  4. Kliknite na Deactivation and Deletion
  5. Odaberite Permanently Delete Account
  6. Kliknite na Continue to Account Deletion
  7. Kliknite na Delete Account
  8. Unesite Vaš password
  9. Kliknite na Continue
  10. Kliknite na Delete Account
  11. Vaš nalog će biti obrisan za 30 dana

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *