Brave browser

Brave browser

Brave Logo

Brave je novi i potpuno besplatan internet browser otvorenog koda. Brave je nastao sa namerom da popravi “web” kako bi omogućio korisnicima bezbednije, brže i bolje iskustvo sa internet pretragom. Tim iza ovog browsera je fokusiran na privatnost i performanse. Osnovan je od strane Brendan Eich, koji je zaslužan za stvaranje Javascript jezika i su-osnivanje Mozzila zajednice.

Brave brower ima cilj da blokira sve na internetu što može da uspori i zaustavi vaš stil ali takođe sve što može ugroziti vašu privatnost na vebu. Brave ukljanja sve dosadne i štetne reklame, i ne dozvoljava takozvanim “kolačićima” da dospeju u pogresne ruke. Brave štiti i od štetnih “Malvertising” reklama koje instaliraju malvere na vaš računar.

Brave koristi HTTPS za redirekcije sajtova, ali takođe je integrisan sa celim browserom da obezbedi da njegovi korisnici koriste najsigurnije rute za slanje paketa.

Brave prikaz browsera

Brave nudi napredne opcije za konfiguraciju bezbednosti za svaki sajt posebno. Za uključivanje tih podešavanje sve što treba da uradite jeste da kliknete na ikonicu lava u gornjem-desnom uglu browsera.

Brave prikaz sigurnosnih podesavanja

Sistemska Zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Windows 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 3,40 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *