Briskine – Šabloni za pisanje email-ova

Briskine – Šabloni za pisanje email-ova

Pomoć pri pisanju email-ova je uvek dobro došla, pogotovu ako ih često pišete na poslu i ako su ti email-ovi sličnog sadržaja. Setite se samo koliko puta ste započeli i završili email na potpuno isti način. Osim toga, često je potrebno poslati iste mail-ove u kojima se jedino razlikuje ime ili datum.

Briskine je besplatan plugin za Google Chrome i Mozilla Firefox internet pregledače koji će vam omogućiti da napravite šablone koje onda možete brzo i lako da dodate u svoje email-ove.

Kako radi Briskine?

Kada instalirate Briskine plugin, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Pre nego što počnete da ga koristite, prvo što morate da uradite je da napravite besplatan nalog. Kada ovo završite, plugin je spreman za upotrebu.

Briskine radi tako što vam omogućava da napravite šablone, koje onda možete da koristite u svojim email-ovim. Takođe je moguće uvesti šablone ukoliko su oni u CSV formatu. Možete ga koristiti u Gmail, Outlook, Facebook, LinkedIn, Fastmail i Yahoo Mail servisima.

Za početak dobićete nekoliko već napravljenih šablona, ali su oni tu najviše da bi vam služili kao primer da naučite kako da napravite svoje sopstvene šablone. Odlično je i to što postoji i interaktivni tutorijal koji će vas upoznati sa svim opcijama plugin-a, a umesto običnog videa, tutorijal će vas naterati da sami odradite sve radnje koje su potrebne da napravite šablon i da ga iskoristite prilikom pisanja.

Ovaj tutorijal je odličan i drago nam je da su se programeri potrudili da ga naprave na ovakav način, ali iskreno većini korisnika neće biti potreban, zato što je Briskine izuzetno jednostavan za korišćenje.

Kada pravite šablon, možete da mu date ime, tekst koji će se naći u šablonu i skraćenicu koji ćete koristiti kada dodajete šablon, možete mu dodati i tag za lakše snalaženje, kao i dodatak (attachment) koji će se dodavati u email. Kada završite izradu šablona, kliknite na dugme Save template i sve je spremno.

Briskine izrada sablona

Da iskoristite šablon, započnite pisanje novog email-a i u uglu ćete primetiti ikonicu Briskine-a. Klikom na ovu ikonicu otvoriće se padajuća lista u kojoj se nalaze svi vaši šabloni, a na vama je samo da kliknete na šablon koji želite i on će biti dodatu u email. Šablone, takođe, možete da dodajete i pomoću skraćenice, a kada koristite ovaj metod, sve što treba da uradite je da upišete skraćenicu u pritisnete dugme Tab na tastaturi i šablon će biti dodat.

Briskine koriscenje

Briskine je odličan plugin, koji morate da isprobate, pogotovu ako vaš posao zahteva često pisanje jednih te istih email-ova

Briskine nije jedini plugin ove vrste, ali je zbog svoje jednostavnosti i kvaliteta privukao našu pažnju. Jedinu zamerku koji imamo je to što bi želeli da radi na više online servisa, ali ovo nije tako velika zamerka. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome i Mozilla Firefox

U linku za preuzimanje, ponudili smo Briskine verziju za Chrome, ako želite da preuzmete verziju za Firefox, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *