Bullzip PDF Printer Free

Bullzip PDF Printer Free

Bullzip PDF Printer

Bullzip PDF Printer Free je besplatan program za kreiranje PDF dokumenata iz bilo kog programa koji nalazi pod Windows operativnim sistemom.

Nakon instalacije, ovaj program se ponaša kao virtualni štampač na računaru, čime obezbeđuje svoje prisustvo u svim programima koji imaju opciju štampe.

Vrlo je jednostavan za upotrebu. Kada budete želite da snimite neki dokument u PDF formatu, sve što je potrebno da uradite je da u okviru print menija nekog programa selektujete Bullzip PDF virtualni štampač i izaberete opciju štampa. Nakon čega će vam se otvoriti korisnički panel u okviru kojeg možete da definišete naziv, odredište, zaštitu pristupa, kvalitet tog dokumenta itd.

Program je besplatan i za komercijalnu upotrebu do 10 korisnika. U čijem slučaju, on obezbeđuje potpuna legalnost njegovog korišćenja bez ikakvih skrivenih troškova.

Bullzip PDF Printer Free se tokom svog dugogodišnjeg postojanja na tržištu pokazao kao kvalitetno, brzo i jednostavno rešenje za kreiranje PDF dokumenata. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *