Classic Shell

Classic Shell

Classic Shell

Classic Shell je besplatan program za promenu i vraćanje starog izgleda Start menija u novijim Windows operativnim sistemima.

Neke od prednosti ovog programa su: Izbor između više stilova (Classic style, Classic with two colums, Window 7 style); Mogućnost podešavanja izgleda start dugmeta; Mogućnost organizovanja redosleda stavki koje će prikazivati u okviru menija putem drag & drop metode; Mogućnost direktnog upravljanja stavkama (preimenovanje, brisanje, pomeranje itd.); Podrška za prikazivanje omiljenih i nedavno korišćenih programa, jump liste, za proširenje Control Panela, promenu i kreiranje sopstvenih skinova itd.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs, u okviru kojeg su sve raspoložive opcije raspoređene u nekoliko tabova (Start meni style, Basic settings, Skin, Customize Start meni). U zavisnosti od namene, jednostavnim čekiranjem ili izborom odgovarajućih stavki u padajućim meniju upravljate njima.

Iako smo program ove namene već opisivali (Start Menu 8), on za razliku od Classic Shell-a je zadužen samo za Windows 8 i 8.1 operativne sistema. Svakako da su oba navedena programa veoma funkcionalna, jednostavna za upotrebu i pouzdana.

Sistemska zahtevnost:

Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *