MuseScore

MuseScore

MuseScore

MuseScore je besplatan program za komponovanje muzike na računaru.

Ovaj program vam omogućava da jednostavnim prevlačenjem muzičkih elemenata (poput ključa, nota itd.) jednostavno kreirate svoju kompoziciju na računaru, preslišavate i pregledate tuđe kompozicije, uređujete ih i slično.

Neke od karakteristika ovog programa su: Sadrži solidnu biblioteku instrumenata (drvene i limene duvaljke, udaraljke, klavijature i žične instrumente); Podržava PDF, PNG ili nekoliko audio formata; Omogućava unos nota preko tastature, miša i MIDI klavijature; Poseduje intuitivan korisnički interfejs; Otvoren je koda; Licenciran je od strane GPL-a.

Postoji mogućnost dodavanja i razvoja različitih plug-inova, kojim možete da proširite mogućnosti MuseScorea. Neki od njih su već uključeni u instalaciju, a neke od njih se nalaze na njihovom zvaničnom sajtu (www.musescore.com), odakle možete da ih preuzmete potpuno besplatno.

Za kraj možemo reći da MuseScore predstavlja odličnu alternativu plaćenim programima ove namene,  i da ga  možete pronaći na i u vidu aplikacije za Linux, Mac OS, kao i za Android i iOS mobilne uređaje:

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *