Mp3DirectCut

Mp3DirectCut

Mp3DirectCut

Mp3DirectCut je besplatan program za isecanje i rastavljanje audio fajlova na više delova.

Namenjen obavljanju jednostavnijih operacija, može poslužiti kada je potrebno brzo izdvojiti ili iseći određeni deo iz nekog audio fajla.

Na ulazu je sposoban da učita MP3, MPA i AAC audio zapise, dok na izlazu daje samo MP3 ili interni format koji je pogodan za naknadnu obradu.

Program je vrlo jednostavan za upotrebu. Označavanje neželjenih delova obavlja se mišem ili postavljanjem graničnih markera. Markeri se mogu precizno pomerati za po jedan frejm u levu ili desnu stranu, isto tako i kompletna selekcija.

Što se tiče dodatnih opcija, na raspolaganju su vam funkcije Normalize i Gain, editor/kreator ID3 tagova i pojednostavljena verzija Fade efekta.

Mp3DirectCut je mali, ali koristan program koji svoj posao, isecanja i rastavljanje audio fajlova na više delova, obavlja jednostavno i brzo. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *