Sidebar Diagnostic

Sidebar Diagnostic

Sidebar Diagnostic

Sidebar Diagnostic je besplatan program, otvorenog koda, za praćenje rada računara sa desktopa.

Naime, ovaj program prati temperaturne promene ključnih elemenata sistema, očitava voltaže i druge bitne parametre vezane za sistemske module (procesor, RAM memoriju, hard disk, grafiku). Prikazuje sve prikupljene podatke u okviru vertikalnog panela koji se može smestiti uz desni ili levu ivicu ekrana.

U okviru podešavanja ovog programa, pored prilagođavanja samog izgleda panela (širine, boje pozadine), možete da definišete da li će program podizati zajedno sa operativnim sistemom, odredite prečiće na tastaturi za aktiviranje i deaktiviranje praćenja i slično.

Sidebar Diagnostic dolazi u portabilnom izdanju, zahteva Microsoft .NET Framework, zauzima veoma malo resursa i kompatibilan je sa skoro svim Windows sistemima.

Ukoliko ste u potrazi za malim i efikasnim alatom koji će vam na vrlo dopadljiv način prikazati sve potrebne informacije vezano za rad vaših hardverskih komponenata preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *